Μενού

Ο σκύλος που πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία που κηδεύτηκε η ιδιοκτήτριά του, με την ελπίδα να την δει

Shares 383
Σκύλος ιδιοκτήτρια Μία αληθινή ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία

Ο ισχυρός δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ των σκύλων και των ανθρώπων που τους φροντίζουν είναι αδιαμφισβήτητος, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η αφοσίωση των τετράποδων ζώων είναι πραγματικά απίστευτη.

Μία ιστορία βγαλμένη από ταινία κάνει το γύρω του διαδικτύου με έναν εφτάχρονο γερμανικό ποιμενικό πou ονομάζεται Ciccio. Η ιδιοκτήτρια του τετράποδου, Maria Margherita Lochi, απεβίωσε τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε ο πιστός σκύλος επισκέπτεται καθημερινά τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο ιταλικό χωριό Donaci της Puglia. Εκεί πήγαινε για επτά χρόνια με την ιδιοκτήτριά του, που τον έπαιρνε μαζί της κάθε μέρα στον ναό – και εκεί τελέστηκε η κηδεία της, και αναγκάστηκε να την αποχαιρετήσει.

Σκύλος ιδιοκτήτρια

Όπως αναφέρει το Huffington Post, ο σκύλος παραμένει σιωπηλός μέσα στην εκκλησία χωρίς να ενοχλεί τους πιστούς και τον ιερέα.

Το ζώο κατά την κηδεία της ιδιοκτήτριας του είχε ακολουθήσει το φέρετρο μέσα στον ιερό ναό και από τότε επιστρέφει καθημερινά με την ελπίδα ότι θα ξαναδεί την αγαπημένη του Maria.

Shares 383

Σχόλια


Read more:
Close