Μενού

Ο σκύλος είχε μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα… Αυτό που κάνει όμως η γάτα μας αφήνει άναυδους!

Shares 165

Σκύλος Γάτα Για τα επόμενα πέντε χρόνια η Schermerhorn-Wagner βρήκε την Άννα στο καταφύγιο και προσπαθούσε να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες της τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. 

Σκύλος Γάτα

Η Άννα έγινε η καλύτερη φίλη της Schermerhorn-Wagner και ταυτόχρονα η έμπνευσή της για να βοηθήσει και άλλα σκυλάκια που θα είχαν ανάγκη, ιδρύοντας έτσι το Boxer Butts & Other Mutts και βοηθώντας πάνω από 3.000 σκύλους.
Όμως, στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα. Η Άννα διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών στο μπροστινό δεξί της πόδι, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε ξεκινήσει να προσβάλλει και τους πνεύμονες. Οι γιατροί είπαν ότι είχε το πολύ άλλους έξι μήνες ζωή.

Σκύλος Γάτα

Οι κτηνίατροι όμως έπεσαν έξω! Πέρασε 1,5 χρόνος και η Άννα ήταν μαζί της, συνεχίζοντας να τη βοηθάει με τους άλλους σκύλους. Σιγά σιγά όμως, η Άννα άρχιζε να «πέφτει». Ξεκίνησε να είναι αδύναμη, να κουράζεται εύκολα…Και τότε, σε αυτές τις δύσκολες μέρες είχε κοντά της την Izzy, τη γάτα της οικογένειας. Η Άννα είχε βοηθήσει την Izzy όταν ήταν άρρωστη μερικά χρόνια πριν, κι αυτή δεν το ξέχασε! Αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένας πολύ ισχυρός δεσμός και η Izzy στάθηκε δίπλα στη Άννα τώρα που την είχε ανάγκη.

Σκύλος Γάτα

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

Σκύλος Γάτα

toocute.gr

Shares 165

Σχόλια


Read more:
Close