Μενού

Ο Παππούς Δεν Ήθελε Σκυλιά, Αλλά Ένα Σκυλάκι Του Ραγίζει Την Καρδιά

Shares 0

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τέτοιες ιστορίες; Πολλές, πολλές φορές. Ο παππούς δεν ήθελε σκύλους στη ζωή του. Δεν είχε σκοπό να έχει χνουδωτά σκυλιά στο σπίτι. Μέχρι που του έφεραν ένα το οποίο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα του έσπασε την καρδιά . Και τώρα οι δυο τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Ο Gabrieli Carvalho , φοιτητής Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας, μια μέρα έφερε στο σπίτι τη Λίνα, ένα γλυκό σκυλί στο χρώμα της καραμέλας. Ο παππούς διαμαρτυρήθηκε αμέσως: άλλωστε πάντα έλεγε ότι δεν ήθελε ζώα στο σπίτι.

Κρίμα που πέρασαν λίγες μέρες πριν ο παππούς και η Λίνα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Σήμερα είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Βλέπουν ταινίες μαζί , τρώνε μαζί και στέκονται στο παράθυρο για να κατασκοπεύουν όποιον περνάει και να κουτσομπολεύουν τους γείτονες.

 

Οι δυο τους είναι οι καλύτεροι φίλοι και ο καθένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, ακόμα και στις μικρές καθημερινές αντιξοότητες. Ωστόσο, αυτό που προτιμούν να κάνουν είναι να στέκονται δίπλα στο παράθυρο για να ελέγξουν τι συμβαίνει στη γειτονιά .

Αυτή είναι αναμφίβολα η αγαπημένη τους δραστηριότητα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο τους που τους δείχνουν μαζί. Σήμερα δεν μπορούν να σκεφτούν τη ζωή τους χωρίς ο ένας τον άλλον. Και να σκεφτείς ότι ο παππούς στην αρχή δεν ήθελε πραγματικά να τον έχει στο σπίτι. Σήμερα δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την παρέα του.

Ο παππούς δεν ήθελε σκυλιά και βρέθηκε να περνάει τις μέρες του με τη γλυκιά παρέα της Λίνας
Η ιστορία της Λίνας και του ανθρώπινου παππού της έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα σε κάθε κοινωνική πλατφόρμα, ακόμη και στο TikTok και στο Instagram όπου το μικρό σκυλάκι έχει το δικό του προφίλ.

Σήμερα η Λίνα έχει γίνει διασημότητα στο σπίτι και στο Διαδίκτυο.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close