Μενού

Ο υπέροχος Ντάντε πρέπει να βρει την δική του οικογένεια

Shares 256

Σκύλος Είπαν πως ήθελαν έναν μεγαλόσωμο, μυώδη σκύλο. Έναν δυναμικό κυνηγό. Ατρόμητο, αφοσιωμένο σύντροφο…
Πιστό και ικανό να προστατεύει αυτούς που αγαπά. Φύλακα-άγγελο με μπάσο γαύγισμα, επιβλητικό ανάστημα και μεγάλη ευρύχωρη καρδιά.

Ο Ντάν-τε είναι Dogo Argentino γι’αυτούς που αναρωτιούνται. Γι’αυτούς που δεν δίνουν βάση στις ράτσες, ο Ντάν-τε είναι αυτό που λέμε «αγαθός γίγαντας», ο οποίος δίνει μια γενικότερη εικόνα συμπαγούς δύναμης και διαθέτει επίμονο αλλά εξωστρεφή ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, έντονη κοινωνικότητα και αστείρευτη αγάπη για την οικογένειά του.

Είναι από τα σκυλιά που προκαλούν δέος και θαυμασμό. Ευγενικός και εξαιρετικός με τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, φιλικός και πολλές φορές αδιάφορος προς άλλα σκυλιά, αυτό που ψάχνει είναι έναν άνθρωπο που να αγαπά την γεμάτη δραστηριότητα ζωή. Έναν άνθρωπο να ακουμπά την μουσούδα του, ευχαριστημένος ύστερα από μια μεγάλη βόλτα. Να στρέφει το βλέμμα του προς εκείνον, καθησυχασμένος ότι είναι δίπλα του καθώς περπατούν έναν πολυσύχναστο δρόμο ή βρίσκονται καθιστοί σε μια καφετέρια.

Ο Νταν-τε μπορεί να γίνει ένας καταπληκτικός οικογενειακός σύντροφος, αρκεί οι μελλοντικοί κηδεμόνες να γνωρίζουν πως χρειάζεται έντονη σωματική άσκηση και συνεχή εκτόνωση. Πρόκειται για έναν σκύλο που είναι ήσυχος μέσα στο σπίτι και πολύ κινητικός και ενεργητικός όταν βρίσκεται στην βόλτα. Θέλει πάντα να του γίνεται κατανοητός ο λόγος για τον οποίον πρέπει να εκτελέσει μια εντολή, γι αυτό και δεν θα πρέπει να πιέζεται ούτε να ασκείται κάποια μορφή βίας πάνω του. Τα όριά του πρέπει να είναι καθορισμένα και πρέπει να του γίνει από νωρίς ξεκάθαρο τι επιτρέπεται και τι όχι.

Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή ισορροπία και από τις δύο πλευρές, το αποτέλεσμα είναι ένας ιδανικός, αφοσιωμένος και αγαπητός τετράποδος σύντροφος, που θα σε κοιτάζει στα μάτια περιμένοντας με προσμονή και αγάπη για το επόμενο κοινό σας βήμα στην ζωή. Είναι περίπου 2,5 χρονών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιής.

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, ως φίλος και σύντροφος, όχι ως φύλακας ή συναγερμός. Το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο γονιό.

Τηλ.2109705086
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Το σκυλάκι που θα υιοθετήσετε, θα έχει μία δωρεάν συνάντηση με εκπαιδευτή

Shares 256

Σχόλια


Read more:
Close