Μενού

Ο Ηλίας πενθεί για το σκύλο του Ντάφυ που έφυγε σε ηλικία 18 ετών

Shares 679

Σκύλος Με ιδιαίτερη συγκίνηση οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) μοιράζονται την ιστορία του Ηλία, ενός ανθρώπου με ειδικές ανάγκες, ο οποίος πριν από 5 χρόνια υιοθέτησε με τη βοήθεια της οικογένειας του τον Ντάφυ, ένα γέρικο σκυλάκο που κινδύνεψε να βρεθεί στο δρόμο αφού κανείς δεν τον ήθελε μετά το θάνατο της κηδεμόνας του.

Ο 13χρονος τότε Ντάφυ μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός αφού αρχικά φιλοξενήθηκε στο σπίτι μέλους του Σ.Π.Α.Ζ. και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τον Ηλία και την εξαιρετική οικογένεια του. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησή τους ο Ηλίας και ο Ντάφυ έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας ισχυρός δεσμός που κράτησε μέχρι το τέλος του Ντάφυ, ο οποίος ταξίδεψε χθες σε ηλικία 18 ετών στη Γειτονιά των Αγγέλων.

Ο χαμός του τετράποδου κολλητού του προκάλεσε βαθιά θλίψη στον Ηλία, που ευχόταν να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας ο Ντάφυ του και να γυρίσει ξανά στο σπίτι από το κτηνιατρείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση αναφέρουν: «Ο Ντάφυ έζησε 5 μοναδικά χρόνια με τον αγαπημένο του Ηλία, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος, όχι με ειδικές ανάγκες αλλά με ιδιαίτερα χαρίσματα. Ήταν φιλαράκια.

Ο πόνος και η θλίψη του σήμερα είναι συναισθήματα απερίγραπτα. Δεν ξέρουμε πως θα το εξηγήσουμε στον Ηλία. Ήξερε ότι ο καλός του Ντάφυ ήταν στον κτηνίατρο γιατί ήταν πολύ άρρωστος. Το μόνο που ζητούσε είναι να γίνει καλά ο φίλος του.

Ο Ηλίας θα καταλάβει ότι ο Ντάφυ έπρεπε να φύγει και σίγουρα ο Ηλίας θα βρει έναν καινούριο φίλο. Οι στιγμές όμως που έζησαν και ζήσαμε και εμείς μαζί τους, είναι μοναδικές».

 istoriesadespoton.gr
Shares 679

Σχόλια


Read more:
Close