Μενού

Ο ιδιοκτήτης του τον είχε δεμένο και φυλακισμένο για όλη του τη ζωή. Όταν όμως αρρώστησε, όλα άλλαξαν..!

Shares 796

κακοποίηση σκύλων Ο Lazarus είναι ένα 7χρονο σκυλί των Πυρηναίων. Όλη του τη ζωή το σκυλί ήταν φυλακισμένο σε έναν στάβλο και έτρωγε πολύ σπάνια. Ποτέ δεν είχε δει το φως του ήλιου και δεν είχε μυρίσει τον φρέσκο αέρα, πόσο μάλλον να νιώσει το γρασίδι στις πατούσες του.

Οι γείτονες τελικά ενημέρωσαν μία ομάδα διάσωσης ζώων, επειδή ο ιδιοκτήτης του ήταν πολύ βαριά άρρωστος και φρόντιζε όλο και λιγότερο το καημένο πλάσμα.

Για να καταφέρουν οι διασώστες να μπουν στον στάβλο, έπρεπε να ανοίξουν δρόμο με το φτυάρι μέσα στα περιττώματα, αλλιώς η πόρτα δεν άνοιγε. Αυτό που αντίκρισαν τους σόκαρε πραγματικά.

κακοποίηση σκύλων

Ανάμεσα σε όλα τα μπάζα και τη βρώμα υπήρχε ένας σκύλος, αν και ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί. Η γούνα του παραμελειμένου σκύλου είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Μία από τους διασώστες, η Jessica Kincheloe, έκοψε 15 κιλά από τη γούνα του. Αρχικά αγχώθηκε, αλλά ηρέμησε όταν κατάλαβε ότι μετά  ένιωθε καλύτερα.

κακοποίηση σκύλων

Κάτω από το πυκνό τρίχωμα, ένα εντελώς άλλο σκυλί ήρθε στο φως! Ο Lazarus δεν είχε καλή ισορροπία, αλλά ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που ένιωσε το γρασίδι κάτω από τις πατούσες του. Δεν είχε πρόβλημα με το ανθρώπινο άγγιγμα και πολύ γρήγορα ανοίχτηκε στους διασώστες.

κακοποίηση σκύλων

Τον μετέφεραν στο κέντρο διάσωσης σκύλων “Big Fluffy Dog Rescue.” Η ουρά του ήταν σπασμένη και είχε κάποιους όγκους που έπρεπε να εξετάσουν προσεκτικά. Τώρα ζει με μία ανάδοχη οικογένεια στην Βιρτζίνια, μέχρι να είναι έτοιμος για το μόνιμο σπίτι που θα τον υιοθετήσει.

κακοποίηση σκύλων

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τον να κάνει τα πρώτα του βήματα προς την ελευθερία:

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

fanpage.gr

Shares 796

Σχόλια


Read more:
Close