Μενού

Ο «γίγαντας» και ο «νάνος» που έγιναν αχώριστοι φίλοι! (Εικόνες, Βίντεο)

Shares 1K

Σκύλος Βίντεο Είναι τουλάχιστον επιβλητικός ο γιγάντιος μαστίφ Nero, με βάρος που αγγίζει τα 60 κιλά. Η αγαθή φύση του όμως τον έχει φέρει κοντά με έναν σκύλο… 120 φορές μικρότερο! Τον μικροσκοπικό Digby, τσιουάουα των 5 κιλών…

Ο Digby εγκαταλείφθηκε στο δρόμο στο βόρειο Λονδίνο σε ηλικία ενός μήνα κι αφέθηκε ν πεθάνει δίπλα σε σκουπιδοτενεκέδες.

Νομοτελειακά η κατάληξή του θα ήταν ο θάνατος αλλά είχε την τύχη να τον εντοπίσει και να τον διασώσει την περασμένη εβδομάδα η οργάνωση RSPCA που τον μετέφερε στο καταφύγιό του στο Hertfordshire της Βρετανίας.

Εκεί ο μικρούλης Digby βρήκε ασφάλεια, σπίτι και έναν απρόσμενο φίλο: τον Nero. «Είναι σαν ο μικρός να βρήκε τον προσωπικό του φύλακα στο πρόσωπο του Nero», λέει στη Daily Mail η διευθύντρια του κέντρου Anna White.

«Όταν τον εντοπίσαμε ήταν παγωμένος κι έτρεμε, τον είχαν αφήσει να πεθάνει. Ήταν μια σταλιά, χωρούσε στην παλάμη μου», περιγράφει η Natalie Ditchfield, συνεργάτιδα του RSPCA που τον περιμάζεψε.

«Έδειξε να βγαίνει από το καβούκι του όταν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο και βρήκε τον Nero, είναι μια αληθινή ιστορία αγάπης».

Σκύλος Βίντεο Σκύλος Βίντεο

Πηγή

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close