Μενού

Ο 11χρονος σκύλος Pitbull με καρκίνο που του έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια του επειδή νίκησε τον καρκίνο! (Εικόνες-Βίντεο)

Shares 4K

Pitbull Όλα τα σκυλιά αξίζουν μια καλή μεταχείριση άσχετα με τη ράτσα τους.

Παρακάτω θα δείτε τον Wallace, ένα όμορφο Pit Bull. Διαγνώστηκε με αιμαγγειοσάρκωμα (ένα είδος καρκίνου αρκετά συχνό στους σκύλους) και παρά το γεγονός πως του δόθηκαν μόλις 2-3 μήνες ζωής, ο υπέροχος σκύλος κατάφερε να ζήσει περισσότερο.

Pitbull Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε τα 11 γενέθλιά του μετά τη διάγνωση και αφού έχει 7 ολόκληρους μήνες χωρίς να κάνει χημειοθεραπείες. Ο ιδιοκτήτης του, θέλησε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τον Wallace, ώστε να γιορτάσει με πολλές λιχουδιές, παιχνίδια και άλλα δώρα.

Pitbull Φαίνεται η χαρά και η λαχτάρα του για ζωή καθώς είναι πολύ δραστήριος και μεγάλωσε σε μια οικογένεια με πολύ αγάπη και φροντίδα. Απολαμβάνει τα δώρα του και ζει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί.

Pitbull Δυστυχώς ο Wallace δεν είναι πλέον μαζί τους και οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του, ιδρύοντας τον οργανισμό «Wallace the Pit Bull», ο οποίος έχει σαν στόχο να βελτιώσει τη ζωή των σκύλων αλλά και των ανθρώπων που τα φροντίζουν.

Δείτε το βίντεο με τον υπέροχο σκύλο.

tilestwra.com

Shares 4K

Σχόλια


http://goddesssoiree.com/account-matched/online-dating-sites-worth-it-local-women-shreveport/
Read more:
Close