Μενού

Nomads: Ο Μαυρίδης τάισε τον σκύλο και ο Αναδιώτης αντέδρασε! «Προηγούνται οι άνθρωποι…»

Shares 2K

Νίκος Αναδιώτης Γιώργος Μαυρίδης Nomads Οι διάσημοι του Nomads πήραν τη νίκη στο αγώνισμα της Επικράτειας και επέστρεψαν στη βίλα, μετά από μία εβδομάδα στην “αφιλόξενη” παραλία.

Μόλις επέστρεψαν βρήκαν το τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά, όπου και έφαγαν με την ψυχή τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός φιλόζωος, επέλεγε να δίνει το ζαμπόν από τα δικά του κομμάτια πίτσας στο σκυλάκι που ζει μαζί τους στη βίλα.

Αυτό, όμως, δεν άρεσε στον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος του είπε: «Να φάμε, να χορτάσουμε και ότι περισσέψει να το δώσουμε στον σκύλο ρε φίλε;». «Δίνω απλά το ζαμπόν από μέσα», του απάντησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Εγώ τρώω λιγότερο από όλους και αν θέλω να μοιραστώ το δικό μου φαγητό με τον σκύλο, είναι δικαίωμά μου», τόνισε αργότερα ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Δεν με ενοχλεί ότι ο Γιώργος ταϊζει τον σκύλο. Εμείς ήρθαμε και βρήκαμε τα σκυλάκια, μπορεί να είναι τα σπίτι τους εδώ. Θα ήθελα οποιοσδήποτε τα ταϊζει, να τα ταϊζει με φαγητό που έχει μείνει, όχι με αυτό που είναι για να φάμε. Νομίζω ότι προηγούνται οι άνθρωποι και έπονται οι σκύλοι. Δεν μπορώ να τους βάλω στην ίδια εξίσωση», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης.

zappit.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close