Μενού

Η Νέα Ζωή Της Γάτας Sammy: Υιοθετήθηκε Για Πρώτη Φορά Στα 18 Της

Shares 0

Δεν υπάρχει σωστή ηλικία για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Αυτό συνέβη με τη Sammy , μια 18χρονη γάτα, η οποία υιοθετήθηκε από μια οικογένεια για πρώτη φορά σε αυτήν την ώριμη ηλικία. Ας μάθουμε μαζί την ιστορία της.

Ο Sammy είναι μια ασπρόμαυρη ηλικιωμένη γάτα που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα καταφύγιο. Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, ανακάλυψε επιτέλους τη ζεστασιά ενός πραγματικού σπιτιού και οικογένειας και εγκατέλειψε το καταφύγιο γάτας της Ουάσιγκτον Purrfect Pals.

Η υιοθετήσει του Sammy έγινε από τον Tim Adams, έναν κύριος με χρυσή καρδιά με τον οποίο έλαβε τη σπίθα στην πρώτη συνάντηση. «Άρχισε να τρίβει το πρόσωπό του παντού, ξανά και ξανά», είπε ο Tim όταν πρωτογνωρίστηκαν στο κέντρο υιοθεσίας του Arlington.

Ο Sammy ζει με τον Tim εδώ και δύο χρόνια και η συνύπαρξή τους είναι υπέροχη. Η γάτα είναι μια χαρά, απλά πρέπει να ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για ορισμένα νεφρικά προβλήματα που έχει λόγω της ηλικίας της.

Μετά από μια αρχική περίοδο μελέτης του νέου περιβάλλοντος και της νέας ατμόσφαιρας, ο Sammy έγινε ο καλύτερος οικοδεσπότης, «ευγενικός, υπομονετικός και σούπερ στοργικός». Και είναι τελικά κοντά στην αγκαλιά και τη ζεστασιά μιας οικογένειας . Δεν υπάρχει σωστή ηλικία για να είσαι ευτυχισμένος.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close