Μενού

Μπορείτε να εντοπίσετε το κίτρινο φίδι στην φωτογραφία;

Shares 43

κίτρινο φίδι

Είναι ένα απίστευτο γρήγορο, δηλητηριώδες και δυνητικά επικίνδυνο πλάσμα.

Μπορείτε να δείτε το φίδι που κρύβεται σε αυτό το δωμάτιο, μόλις μερικά εκατοστά από την κούνια ενός μικρού μωρού;

Δημοσιεύτηκε στο Φέισμπουκ από τη σελίδα “Sunshine Coast Snake Catchers” και η εικόνα δυσκολεύει δεκάδες ανθρώπους, καθώς αναζητούν το φίδι που είναι κρυμμένο μέσα στο δωμάτιο.

Μπορείτε να δείτε το φίδι που κρύβεται σε αυτό το δωμάτιο, μόλις μερικά εκατοστά από την κούνια ενός μικρού μωρού;κίτρινο φίδι

Ενώ βαθμολογείται ως ελαφρώς δηλητηριώδες, το κίτρινο φίδι θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο σε κάθε μικρό παιδί.κίτρινο φίδι

Ενώ βαθμολογείται ως μόνο ελαφρώς δηλητηριώδες, το κίτρινο φίδι που κρύβεται δίπλα στο κουτί με τις πάνες στον αριστερό τοίχο, θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο σε κάθε μικρό παιδί.

Το μικρό κίτρινο φίδι φτάνει μέχρι ένα μέτρο σε μήκος, με το δηλητήριό του να προκαλεί μεγάλο οίδημα και πόνο στους ανθρώπους.

Βρέθηκε μέσα σε ένα σπίτι στο Λιτλ Μάουντεν, στην ακτή Σάνσαϊν και ο ιδιοκτήτης είχε κάνει το συνηθισμένο λάθος να το μπερδέψει με ένα ανατολικό καφέ φίδι.

«Ένας ντόπιος σκούπιζε το σπίτι του σήμερα, όταν είδε αυτό που του φάνηκε σαν καφέ φίδι, στο δωμάτιο του μωρού!», δημοσίευσε στο Φέισμπουκ ο Μαξ, που ασχολείται με τα φίδια.

Αν και αποδείχτηκε σκληρός αγώνας για μερικούς, το κίτρινο φίδι βρέθηκε να κρύβεται δίπλα στο κουτί με τις πάνες, στην αριστερή πλευρά του δωματίου.κίτρινο φίδι

«Παρακολουθώντας το φίδι, μας έκανε ένα τηλεφώνημα και βγήκα αμέσως έξω. Ο ένοχος ήταν στην πραγματικότητα ένα ελαφρώς δηλητηριώδες κίτρινο φίδι.»

Από τα δεκάδες άτομα που είδαν τη φωτογραφία, κάποιοι βρήκαν το φίδι, ενώ πολλοί έμειναν να το ψάχνουν.

Η φωτογραφία δείχνει σε πόση εγρήγορση πρέπει να είναι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εποχής των φιδιών. «Παρακολουθώντας το φίδι, μας έκανε ένα τηλεφώνημα και βγήκα αμέσως έξω. Ο ένοχος ήταν στην πραγματικότητα ένα ελαφρώς δηλητηριώδες κίτρινο φίδι.»

Η φωτογραφία δείχνει σε πόση εγρήγορση πρέπει να είναι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εποχής των φιδιών.

[dailymail]

Πηγή: tilestwra.com

Shares 43

Σχόλια


Read more:
Close