Μενού

Μωρό φλαμίνγκο προσπαθεί να μεγαλώσει και γίνεται viral !

Shares 375

Υπάρχει ένα αξιολάτρευτο μωρό φλαμίνγκ το οποίο ζεί στο εθνικό πτηνοτροφείο στο Πιτσμπουργκ και βρίσκεται λίγο πριν την ενηλικίωση. Βλέποντας το οι επισκέπτες αλλά και οι χρήστες στο ίντερνετ συνειδητοποιούν ότι η ενηλικίωση είναι δύσκολη και βρίσκουν το πτηνό να συμβαδίζει με αυτή τη σκέψη.

Το προσωπικό του πτηνοτροφείου και οι επισκέπτες δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για το 4 ημερών μωρό φλαμίνγκο, όπως γραφεί η λεζάντα της φωτογραφίας στη σελίδα του πτηνοτροφείου στο Facebook. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να θαυμάζουν το πτηνό και μακριά του ποδαράκια.

Το πιο αξιολάτρευτο είναι πως το πτηνό αυτό προσπαθεί να ενηλικιωθεί πριν την ώρα του.

Δείτε παρακάτω πως το μωρό αυτό προσπαθεί να σταθεί στο ένα πόδι όπως τα ενήλικα φλαμίνγκο. Φαίνεται πως προσπαθεί να καταλάβει την ανατομία του σώματος του αλλά και τις αλλάγες του.

Ναι, η ενηλικίωση δεν είναι εύκολη!

Περισσότερα: National Aviary | Facebook (h/t)

Αν ποτέ αναρρωτηθήκατε πως είναι ένα μωρό φλαμίνγκο δείτε εδώ:
φλαμίνγκο μωρό φλαμίνγκο
φλαμίνγκο μωρό φλαμίνγκο Δείτε τον μικρούλη πόσο βιάζεται να μεγαλώσει προσπαθόντας να σταθεί στο ένα πόδι όπως τα ενήλικα φλαμίγκο:
φλαμίνγκο μωρό φλαμίνγκο Είναι η στιγμή που μαθαίνει το σώμα του και τις αλλαγές του
φλαμίνγκο μωρό φλαμίνγκο Η ενηλικίωση δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά τουλάχιστον ο φίλος μας δεν θα έχει ανησυχίες όπως φόρους και δάνεια !
φλαμίνγκο μωρό φλαμίνγκο Πηγή: animalplanet.gr
Πηγή: boredpanda
loading...
Shares 375

Σχόλια


Read more:
Close