Μενού

Μωρό ελεφαντάκι video – Drama queen: Χτυπιέται στον δρόμο για να μην περπατήσει

Shares 132

Κι οι γονείς του απλά τον αγνοούν !

Μωρό ελεφαντάκι – Drama queen: Χτυπιέται στον δρόμο για να μην περπατήσει

μικρό ελεφαντάκι ελέφαντες ελέφαντας ελεφαντάκι βιντεο ελεφαντάκι video Συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι στην Τανζανία κι ευτυχώς για εμάς απαθανατίστηκε σε βίντεο.

Μωρό ελεφαντάκι, ενώ οι γονείς του διέσχιζαν το δρόμο, χτυπιέται κι οδύρεται προκειμένου να αποφύγει το περπάτημα, όταν όμως εκείνοι το αγνοούν επιδεικτικά και συνεχίζουν τον δρόμο τους, καταλαβαίνει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει.

Ε, λοιπόν, αυτοί οι δύο γονείς αποτελούν το τέλειο παράδειγμα προ μίμηση για τους απανταχού Έλληνες γονείς που με μισό κλάμα υποκύπτουν στις επιθυμίες των παιδιών τους.

Για την ιστορία, το Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι της Τανζανίας εκτείνεται στις περιοχές Μάρα και Σιμίγιου στη βορειοδυτική Τανζανία και το βόρειο άκρο του φτάνει στα σύνορα με την Κένυα, όπου βρίσκεται το Εθνικό Καταφύγιο Μασάι Μάρα. Στα νοτιοανατολικά του πάρκου βρίσκεται η Περιοχή Διατήρησης Νγκορονγκόρο. Καλύπτει 14.750 τετραγωνικά χιλιόμετρα και περιλαμβάνει πεδιάδες, σαβάνες, παρόχθιο δάσος και δασώσεις εκτάσεις εκτάσεων.

Το πάρκο είναι γνωστό για την ετησία μετανάστευση πάνω από ενός εκατομμυρίου γκνου και 250.000 ζεβρών και των σαρκοφάγων ζώων που τρέφονται από αυτά σε μια διαδρομή μήκους περίπου 1.000 χιλιομέτρων σε Τανζανία και Κένυα.

πηγή

Shares 132

Σχόλια


Read more:
Close