Μενού

Μωρό ελεφαντάκι παγιδεύεται μέσα στον λάκκο. Και ενώ τα λιοντάρια ετοιμάζονται να το κατασπαράξουν συμβαίνει το θαύμα!

Shares 33

Μωρό ελεφαντάκι Οι μητέρες είναι πεισματάρες από τη φύση τους και συχνά διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια, αλλά όταν το μωρό τους έχει παγιδευτεί κοντά σε πεινασμένα λιοντάρια, χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας ή αλλιώς θα γίνει δείπνο κάποιου.

Αυτό συνέβη όταν ένα μωρό ελέφαντας στο Εθνικό Πάρκο Hwange της Ζιμπάμπουε, κόλλησε σε μια δεξαμενή νερού. Η μαμά άρχισε να πανικοβάλλεται καθώς τα πόδια του μωρού της λύγιζαν και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο. Η μαμά γνώριζε ότι τα πεινασμένα λιοντάρια τους περικύκλωναν, βλέποντας το μωρό της ως ορεκτικό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μωρό ελεφαντάκι

Αμέσως, μαζεύτηκε ένα κοπάδι ελεφάντων, χτυπώντας τα πόδια τους και φουσκώνοντας τα αυτιά τους, κάνοντας τα λιοντάρια να πιστέψουν ότι θα ήταν καλύτερα να μην κάνουν καμιά κίνηση. Ήταν σαν ιππότες με λαμπερές πανοπλίες! Η μαμά τυλίγει την προβοσκίδα της γύρω από το πόδι του μωρού και τον σηκώνει από την πλάτη του, βοηθώντας τον να πατήσει στα πόδια του. Ήταν αποφασισμένη να σώσει το μωρό της και ήταν τυχερή που είχε τους φίλους της στο πλευρό της.

Μωρό ελεφαντάκι

Αυτά τα λίγα λεπτά μέχρι να φτάσει το ιππικό ελεφάντων, ήταν τραγικά για το μωρό και τη μαμά. Στη συνέχεια, η μαμά τύλιξε το μωρό της και τον εαυτό της με λάσπη σε μια κοντινή λακκούβα με νερό. Σίγουρα τα λιοντάρια δεν θα ήθελαν ελέφαντα με λάσπη για δείπνο.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι απίστευτο το πώς τα άγρια ζώα που ζουν σε κοπάδια, συγκεντρώνονται μαζί και είναι έτοιμα για επίθεση όταν πρέπει να προσφέρουν βοήθεια.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε μόνοι σας πόσο καταπληκτική είναι αυτή η διάσωση των ζώων!

Credit: Sharetap

Πηγή: fanpage.gr

Shares 33

Σχόλια


Read more:
Close