Μενού

Μήπως το κολάρο πνίγει τον σκύλο σου; Κάνε τη σωστή επιλογή!

Shares 20

Το κολάρο είναι μια απ’ τις βασικές ανάγκες για το κουτάβι σου.Κι επειδή δεν κάνουν όλα τα κολάρα για όλους τους σκύλους κι εσύ θες το ιδανικό για τον δικό σου πρέπει να ξέρεις πως οι επιλογές είναι πολλές!

Ανάλογα με την προσωπικότητα του σκύλου σου και τον τρόπο ζωής σου ορισμένα είδη λειτουργούν καλύτερα σε μερικά σκυλιά απ’ ότι σε άλλα. Εξάλλου το τελευταίο που θέλεις είναι το κολάρο να πνίγει τον σκύλο σου.
Εσύ, λοιπόν,  χρησιμοποιείς το σωστό;

Κολάρο με πόρπη (buckle collar)

λουριά για σκύλο λουρί σκύλος

ADJUSTABLE CAMO PARACORD DOG COLLAR VIA IHEARTDOGS.

Ένα παραδοσιακό κολάρο με πόρπη και εγκοπές. Το συγκεκριμένο στιλ είναι συνήθως ανθεκτικό και θα κρατήσει ασφαλές το σκυλί σου. Είναι πολύ καλή επιλογή για τους πεζοπόρους!

Κολάρο γρήγορα αποσπώμενο

λουριά για σκύλο λουρί σκύλος

CHUANGWEI VIA AMAZON

Το συγκεκριμένο κολάρο κουμπώνει και ξεκουμπώνει εύκολα και είναι ιδανικό για τον παιχνιδιάρικο φίλο σου. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή που μπορείς να κάνεις στον σκύλο σου που δεν είναι και ο πιο ήσυχος. Σε περίπτωση ατυχήματος αφαιρείται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Κολάρο με κλιπ

λουριά για σκύλο λουρί σκύλος

PETSAFE KEEPSAFE COLLAR VIA CHEWY

Το συγκεκριμένο κολάρο έχει σχεδιαστεί ώστε να φεύγει απ’ τον σκύλο σου αν κολλήσουν κάπου. Μπορεί να έχεις ακούσει πως είναι πολύ επικίνδυνα όταν τα σκυλιά δεν βρίσκονται υπό επιτήρηση ή παίζουν εκτός σπιτιού με κάποιο άλλο σκυλάκι.
Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσει σκυλάκια έχουν πνιγεί απ’ το κολάρο γι΄αυτό θέλει προσοχή!

Ιμάντας σκύλου

λουριά για σκύλο λουρί σκύλος

CHAI’S CHOICE VIA AMAZON

Δεν είναι ακριβώς κολάρο αλλά είναι ό,τ ι πρέπει για τους ενεργούς “γονείς” σκυλιών που τους αρέσει να περπατάνε μαζί με τον σκύλο του. Οι ιμάντες βοηθούν τον άνθρωπο να έχει τον έλεγχο χωρίς να ασκεί πίεση στον λαιμό του σκύλου του. Το μειονέκτημά του είναι πως τα σκυλιά δεν πρέπει να φορούν αυτούς τους ιμάντες κάθε μέρα καθώς μπορεί να ερεθίσει το δέρμα τους.

λουριά για σκύλο λουρί σκύλος

πηγή

Shares 20

Δείτε και αυτές τις Ειδήσεις

loading...

Σχόλια


Read more:
Close