Μενού

Μικρόσωμοι άγγελοι για υιοθεσία (Κοκόνι – Greek Kokoni)

Shares 125

Μικρόσωμοι άγγελοι για υιοθεσία! Είναι μικρόσωμα,ημίαιμα κοκόνια περίπου 10 κιλάκια, μικρά σε ηλικία κοντά 2 έτους και είναι λυπημένα …Είναι από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια που έχουμε γνωρίσει…

Leonardo και Kate: Η ιστορία τους..

Ο Leonardo και η Kate, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, όταν ήταν μικρά ακόμα. Και από εκείνη τη στιγμή δε χώρισαν ποτέ… Έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι, έτρωγαν από το ίδιο πιάτο, κοιμόντουσαν παρεϊτσα, μοιράζονταν κάθε όμορφη στιγμή. Δε ζητούσαν πολλά, μόνο μια ζεστή αγκαλιά και έναν γλυκό λόγο από τον άνθρωπό τους. Ήταν πολύ ήσυχα και ευγενικά, χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα… θα έλεγε κανείς πως φοβόντουσαν μήπως κάνουν κάποιο λάθος και χάσουν ότι είχαν….

Και έτσι ξαφνικά, ένα πρωινό, ο δικός τους ΄΄άνθρωπος΄΄, αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί, πετώντας τα πάνω από τη περίφραξη του καταφυγίου, χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο για τη ζωούλα τους. Έτρεξαν, μαζεύτηκαν σε μια γωνιά, αγκαλιάστηκαν και έκλαψαν, ελπίζοντας να σωθούν από τους ξένους που ορμούσαν κατά πάνω τους. Έμειναν τρομαγμένα και ακίνητα, πιθανόν για ώρα πολλή. Σαν από θαύμα, κανένας δεν πείραξε αυτούς τους αγγέλους, κανένας τελικά δε σκέφτηκε να τους κάνει κακό. Ώσπου ήρθε ο υπεύθυνος και τους χάρισε το δικό τους κλουβί για να νιώσουν ασφαλή. Από εκείνη τη μέρα, έχασαν τη χαρά, ακόμα αναρωτιούνται τι έφταιξε και βρέθηκαν εκεί… το μόνο που τους δίνει δύναμη, είναι ότι έχουν ο ένας τον άλλον… και στα καλά και στα άσχημα….

Κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να ανοίξει την αγκαλιά του και το σπίτι του για αυτούς τους αγγέλους?? Σε κάθε ζώο αξίζει ένα στοργικό και μόνιμο σπιτικό.Αν υιοθετήσετε κάποιο,φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση.Υιοθετήστε υπεύθυνα,αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!!!

Επικοινωνία: τηλ 6982366409 (όχι σε μνμ και όχι απόκρυψη)

Χαρίζονται υιοθετείστε υιοθεσία σκύλοι κοκόνι

Όνομα Leonardo
Ηλικία 2
Ράτσα Ημίαιμο κοκόνι
Μέγεθος Μικρό
Κιλά 10
Φύλο Αρσενικό
Φιλικό με άλλα ζώα Ναι
Φιλικό με τα παιδιά Ναι
Αδέσποτο Ναι

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Μαίρη
Τηλέφωνο 6982366409
Email [email protected]
Facebook Δείτε το προφίλ

πηγή

Shares 125

Σχόλια


Read more:
Close