Μενού

Mickey Rourke: “Πήρα Το Όπλο Να Αυτοκτονήσω Και Ο Σκύλος Μου Μου Έσωσε Τη Ζωή”

Shares 0

Mickey Rourke: Η ιστορία του Αμερικάνου ηθοποιού Mickey Rourke και του σκύλου του είναι ίσως η πιο συγκλονιστική ιστορία που θα διαβάσεις σήμερα. Περιγράφει την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα κατοικίδιο ζώο και στον κηδεμόνα του. Ο Rourke υιοθέτησε τον μικρό τετράποδο φίλο του, ένα σκυλί ράτσας τσιουάουα από ένα καταφύγιο. Είναι γνωστή η αγάπη του ηθοποιού για τα σκυλιά. Έχει σώσει δεκάδες ενώ ήταν έτοιμα για ευθανασία. Μάλιστα, συνεργάζεται και με την οργάνωση PETA, η οποία μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

Η ιστορία του Mickey Rourke με τον μικρό φίλο του

Με το Beau Jack, το τσιουάουα, η σχέση του ήταν ιδιαίτερη. Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του στην Page Six των New York Times ότι το μικρό αυτό σκυλάκι τον απέτρεψε κάποια στιγμή από την αυτοκτονία. Ήταν όταν ο ίδιος, πάλευε με το τέρας της κατάθλιψης και όλοι τον είχαν εγκαταλείψει. Εκτός όμως από έναν. Τον αγαπημένο του σκύλο που με τον τρόπο του του έσωσε τη ζωή και του έδωσε δύναμη να παλέψει.

Έτσι τον έσωσε από την αυτοκτονία

“Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Πραγματικά σκληρή. Έκανα τον εαυτό μου να πονάει. Η δουλειά μου δεν πήγαινε καλά, η γυναίκα μου είχε φύγει και χρήματα δεν υπήρχαν. Μια μέρα καθόμουν κοντά στην ντουλάπα. Ένιωθα πολύ άσχημα, δεν άντεχα άλλο. Πήρα ένα όπλο. Σκεφτόμουν σε ποιο σημείο του κεφαλιού μου να το βάλω. Ήθελα να πεθάνω, να σκοτώσω τον εαυτό μου. Να πατήσω απλά τη σκανδάλη και να εξαφανιστώ…

Ο σκύλος μου με κοιτούσε και άρχισε να κλαίει. Με κοιτούσε τόσο έντονα που ήταν σαν να με ρωτούσε ποιος θα τον φροντίσει μετά, τι θα απογίνει αν πεθάνω. Αυτό με έκανε να παγώσω. Κατέβασα το όπλο από το κεφάλι μου. Ήμουν πραγματικά έτοιμος να “φύγω”. Εγώ δεν έχω παιδιά και τα σκυλιά μου έγιναν ο κόσμος μου όλος”.

Το «αντίο» στον Beau Jack

O Beau Jack σήμερα δεν ζει πια. Έχει φύγει από το 2002. Όμως ο Rourke δεν τον ξέχασε ποτέ. Από τότε έχει διασώσει και υιοθετήσει και άλλα σκυλάκια από καταφύγια, με προτίμηση στα μικρούλικα τσιουάουα. Και πάντα θα λέει ότι αυτοί οι μικροί τετράποδοι σύντροφοι είναι τα καλύτερα φάρμακα: “Είναι σαν τεράστια Xanax. Δεν θέλω να κάνω τον θρήσκο αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός δημιούργησε τα σκυλιά για αυτόν το λόγο. Για να είναι η καλύτερη παρέα που μπορεί να έχεις.”

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close