Μενού

Μια απίθανη ιδέα που βοηθά τα ζώα να έχουν ένα ασφαλές καταφύγιο (Φωτογραφίες)

Shares 105

μπαλάκια του τένις ζώα Κάθε χρόνο, χιλιάδες μπαλάκια του τένις χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Wimbledon – πάνω από 54.000. Το υψηλό αυτό νούμερο προκύπτει από το γεγονός ότι οι μπάλες του τένις αντικαθίστανται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εξαιτίας των φθορών που ίσως επηρεάσου το παιχνίδι.

Από το 2001, ορισμένες από αυτές τις μπάλες δίνονται σε διάφορες οργανώσεις σε όλη τη Βρετανία που τις ξαναχρησιμοποιούν σαν χαριτωμένα σπίτια για τα ποντίκια των αγρών.

Τα μικρά αυτά ζώα ζουν συνήθως σε καλαμιώνες και σε εδάφη με ψηλή βλάστηση. Ένα ενήλικο ποντίκι ζυγίζει μόνο 6 γραμμάρια. Τα ποντίκια συνήθως κατασκευάζουν τις φωλιές τους πάνω από το έδαφος. αλλά συχνά αυτές καταστρέφονται από τις πλημμύρες και τις μεθόδους καλλιέργειας που συνεχώς επεκτείνονται στις περιοχές τους.

Με μόνο μια μικρή τρύπα που γίνεται στα αδιάβροχα μπαλάκια, οι οργανώσεις έχουν ένα ιδανικό καταφύγιο για να στεγάζει τις φωλιές τους. Τα μπαλάκια στερεώνονται σε πασσάλους ύψους περίπου ενός μέτρου και αμέσως κατοικούνται από τα μικρά τρωκτικά που έτσι είναι προστατευμένα από αρπακτικά και φυσικές καταστροφές.

Το παράδειγμα του διάσημου τουρνουά που έγινε γνωστό από το BCC το 2013, ακολουθούν φέτος πολλοί όμιλοι τένις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

μπαλάκια του τένις ζώα μπαλάκια του τένις ζώα μπαλάκια του τένις ζώα μπαλάκια του τένις ζώα

 

Πηγή

Shares 105

Σχόλια


Read more:
Close