Μενού

Μεσολόγγι: Εκτέλεσε τον σκύλο πυροβολώντας τον 3 φορές με αεροβόλο

Shares 21

Σκύλος πυροβολισμός Μεσολόγγι δολοφονία Στην περιοχή του Ραδιομεγάρου στην πόλη του Μεσολογγίου στις 07:15 το πρωί του περασμένου Σαββάτου 18/4 ένα σκυλί εκτελέστηκε από κάτοικο της περιοχής που το πυροβόλησε τρεις φορές με αεροβόλο.

Μια γυναίκα άκουσε από το διαμέρισμα της (που βρίσκεται κοντά στην οδό Σταυροπούλου) τον συριγμό, που κάνει το αεροβόλο, και μέχρι να κατέβει στον δρόμο το σκυλί απέναντι από το σπίτι της είχε ξεψυχήσει.

Το πτώμα του σκύλου μεταφέρθηκε από την Φιλοζωική Μεσολογγίου, που ενημερώθηκε για το έγκλημα, στην κτηνιατρική Κλινική του Αλέξανδρου Παπανικολάου και η ακτινογραφία έδειξε πως το ένα από τα τρία σφαιρίδια είχε τρυπήσει το συκώτι του ζώου προκαλώντας έτσι και τον ακαριαίο θάνατο από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Καταγγελία για το έγκλημα έγινε στην Ασφάλεια Μεσολογγίου αλλά δυστυχώς κανείς δεν είδε τον δράστη αν και όλοι υποθέτουν ποιος είναι όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr o Μάριος Δεφεράνος μέλος του Δ.Σ. της Φιλοζωικής Μεσολογγίου ο οποίος εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. για το ενδιαφέρον τους

Άλλο ένα έγκλημα εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου, άλλος ένας απάνθρωπος που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και θεωρεί δικαίωμα του να εξοντώνει τα άλλα πλάσματα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μείνει ατιμώρητος για τις πράξεις τους.

Πηγή

Shares 21

Σχόλια


Read more:
Close