Μενού

Μαθήτης Δίνει Όλο Το Χρηματικό Έπαθλο Από Βραβείο Σε Ζωοτροφές Για Καταφύγιο

Shares 0

Μαθητής: Ο Βλαντιμίρ Ιβάνοφ, ένας μαθητής από τη Ρωσία αποφάσισε να δώσει όλο το χρηματικό του έπαθλο που κέρδισε για την αγορά ζωοτροφών για καταφύγιο σκύλων. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός μαθητής από το Νοβοροσίσκ, συμμετείχε σε διαγωνισμό οικονομικής και ψηφιακής παιδείας κερδίζοντας 15 χιλιάδες ρούβλια ως έπαθλο (180 ευρώ περίπου η αναλογία).

 

Ο νεαρός πήρε την απόφαση να δαπανήσει όλα τα κέρδη σε τροφή για σκύλους στο καταφύγιο για άστεγα για ζώα “Loyal Heart”.

«Βασικά, έχω τα πάντα, απλά δεν ήξερα πού να τα ξοδέψω και οι γονείς μου μου έδωσαν μια ιδέα, γιατί όχι να τα ξοδέψω σε σκύλους. Τα σκυλιά πεινάνε αυτή τη στιγμή, οπότε γιατί όχι», είπε ο Βλαντιμίρ.

Σύμφωνα με τον έφηβο, ολόκληρη η οικογένειά του βοηθάει αδέσποτα ζώα εδώ και πολλά χρόνια.

 «Εδώ έχουμε ένα σκυλί που ζει στο σπίτι από ένα καταφύγιο, το βρήκα και το πήρα τον χειμώνα μέσα από τα χιόνια. Και μία γάτα που την πήραν οι γονείς μου μέσα από έναν κάδο απορριμμάτων, νιαούρισε σε όλο τον δρόμο», αναφέρει ο Βλαντιμίρ.

«Την είχαν δαγκώσει τα σκυλιά, είχε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, έκανε επέμβαση. Τώρα η γάτα περπατάει», συμπλήρωσε.

Τα λόγια του μαθητή επιβεβαίωσε η Ναταλία Γκολότοβα, εθελόντρια στο καταφύγιο που έκανε ο Βλαντιμίρ τη δωρεά με τη σκυλοτροφή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Βλαντιμίρ

Σύμφωνα με το Ναταλία, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ και οι γονείς του βοηθούν στη φροντίδα των σκύλων καθώς το κάνουν αρκετό καιρό.

Η εθελόντρια διευκρίνισε ότι ο Βλαντιμίρ αγόρασε 11 σάκους σκυλοτροφής βάρους 15 κιλών ο καθένας και αυτή η ποσότητα θα θρέψει 55 σκυλιά για μια εβδομάδα.

«Το παιδί δεν τα ξόδεψε σε παιχνίδια / γλυκά κ.λπ. Σκέφτηκε εκείνους που τα βρίσκουν πιο δύσκολο σε τέτοιες δύσκολες στιγμές! Η ευγνωμοσύνη μας δεν έχει όρια! Υπόκλιση στους γονείς που μεγάλωσαν ένα πραγματικό παιδί με ευαισθησίες προς τους ευάλωτους τετράποδους φίλους μας! ».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close