Μενού

Μαθήματα ζωής από μια σκυλίτσα (Εικόνες)

Shares 571

σκυλίτσα Η συγγραφέας Jude Stringfellow, με αφορμή τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου της “With a Little Faith”, περιγράφει την ιστορία της ως ιδιοκτήτρια ενός σκυλιού που γεννήθηκε χωρίς τα μπροστινά του πόδια.

Το κουτάβι γεννήθηκε το 2002 και έκτοτε έδωσε έναν μεγάλο αγώνα για ζωή προσπαθώντας να πετύχει το ακατόρθωτο, γεγονός που του απέφερε διασημότητα, με εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές να φιλοξενούν τη σκυλίτσα και την ιδιοκτήτριά της.

σκυλίτσα

Η Jude παραδέχεται ότι ήταν μεγάλο το δίλημμα στο οποίο βρέθηκε για το αν θα υιοθετούσε το ζώο με τις ειδικές ανάγκες ή αν θα το άφηνε στα χέρια των ιδιοκτητών του που είχαν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε ευθανασία.

σκυλίτσα

Από όταν το πηρε υπό την προστασία της έβαλε στόχο όχι μόνο να το κάνει να ζήσει φυσιολογικά αλλά και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Έτσι του έδωσε το όνομα Faith, δηλαδή πίστη, και ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια να μάθει το ζώο να στηρίζεται στα δύο του πόδια.

σκυλίτσα

“Αρχικά χρησιμοποιήσαμε μια σανίδα του σερφ, για να εξοικειωθεί η Faith με την κίνηση, ενώ ο άλλος σκύλος που είχα την ενθάρρυνε συνέχεια να περπατά. Της δίναμε διαρκώς λιχουδιές και προσπαθούσαμε να την παροτρύνουμε. Της δώσαμε την ελπίδα και την πίστη ότι μπορούσε να τα καταφέρει”, σημειώνειη ιδιοκτήτρια της μοναδικής σκυλιτσας.

σκυλίτσα

Η Faith σήμερα περπατά στα δυο της πόδια και η απίστευτη ιστορία της έχει τραβήξει την προσοχή του παγκόσμιου Τύπου και τηλεόρασης, με πρωτοσέλιδα και τηλεοπτικές εμφανίσεις που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο.

σκυλίτσα

Το μήνυμα της συγγραφέως και ιδιοκτήτριας της Faith είναι ότι “Ακόμα και ένα ατελές σώμα μπορεί να έχει την τέλεια ψυχή“. Οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν τα ζώα και να μην τα εγκαταλείπουν, να μην τα κακοποιούν και να τους δίνουν δύναμη και ελπίδα, ειδικά αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

σκυλίτσα

fanpage.gr

Shares 571

Σχόλια


Read more:
Close