Μενού

Μαμά πάντα κοιτάει το νεογέννητο μωράκι της μέχρι που οι υπεύθυνοι είδαν κάτι που τους ξάφνισε!

Shares 461

πάντα Στις 15 Ιουλίου 2013 συνέβη ένα θαύματα της φύσης στον ζωολογικό κήπο της Ατλάντα στην Αμερική. Οι κάμερες είχαν στηθεί για να καταγράψουν την γέννα τη 15χρονης Λουν Λουν, ενός τεράστιου πάντα. Η στοργική μητέρα άρχισε αμέσως να καθαρίζει και να αγκαλιάζει το μωρό της, αλλά μόλις μερικά λεπτά μετά την γέννα συνέβη κάτι εντελώς αναπάντεχο.

Προς έκπληξη όλων, η Λουν Λουν γέννησε ένα ακόμα μωρό. H εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, Κίσα Χάινς, δήλωσε στο δίκτυο ABC News, ότι οι όλοι οι εργαζόμενοι στον ζωολογικό κήπο είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό των μωρών και ότι στο υπερηχογράφημα που είχαν κάνει στην μητέρα είχαν δει μόνο το ένα μωρό.

Τα θηλυκά δίδυμα Μέι Λουν και Μέι Χουάν είναι τα πρώτα γιγάντια πάντα που γεννήθηκαν στην Αμερική το 2013 και τα πρώτα δίδυμα πάντα που γεννήθηκαν στην Αμερική από το 1987.

πάντα πάντα

Το 2013, η 15χρονη Λουν Λουν, ένα γιγαντιαίο πάντα, γέννησε ένα μικρό, ροζ και χνουδωτό μωράκι στον ζωολογικό κήπο της Ατλάντα στην Αμερική.

Όλοι έμειναν έκπληκτοι, όταν λίγα λεπτά αργότερα, η Λουν Λουν γέννησε ένα ακόμα μωράκι. Τα μωράκια είναι τα πρώτα δίδυμα πάντα που γεννιούνται στην Αμερική από το 1987.

Τα δυο θηλυκά δίδυμα, η Μέι Λουν και η Μέι Χουάν έβγαλαν το λευκό τρίχωμά τους με τα μαύρα σημάδια. Πρόσφατα, έγιναν 3 ετών και η αγαπημένη τους ασχολία είναι να περνούν χρόνο με την μητέρα τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της γέννας:

tilestwra.com

Shares 461

Σχόλια


Read more:
Close