Μενού

Μαϊμού βρίσκει εγκαταλελειμμένο κουτάβι, το υιοθετεί και το προστατεύει από άλλα αδέσποτα σκυλιά

Shares 772

μαϊμού κουτάβι Αν είστε λάτρεις των ζώων, πιθανόν να έχετε δει ή ακούσει για κάποιες ασυνήθιστες φιλίες ζώων. Αλλά η συγκεκριμένη φιλία που θα σας παρουσιάσουμε είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί πιο πριν.

Στην πόλη Erode της Ινδίας ζει μια μαϊμού ‘μακάκους’. Μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη μαϊμού, με τη μόνη διαφορά ότι το συγκεκριμένο ζώο έχει υιοθετήσει ένα κουτάβι.

Οι ντόπιοι της πόλης Erode έχασαν τη μιλιά τους όταν είδαν αυτή τη μαϊμού να υπερασπίζεται το κουτάβι από τα αδέσποτα σκυλιά που προσπαθούσαν να του επιτεθούν. Όταν οι κάτοικοι αποφάσισαν να δώσουν στη μαϊμού και στο κουτάβι φαγητό, έμειναν έκπληκτοι για άλλη μια φορά, όταν είδαν τη μαϊμού να αφήνει το κουτάβι να φάει εκείνο πρώτο.

Το Zee News ανέφερε,

«Οι άνθρωποι που τους έχουν δει μίλησαν για την αμοιβαία αγάπη τους και περιγράφουν το δεσμό τους ως το πιο γλυκό πράγμα στον κόσμο. Η μαϊμού έχει αναλάβει τη φροντίδα του κουταβιού σαν να ήταν δικό της μωρό. Η μεγάλη αγάπη τους μας δίνει ένα πολύτιμο μάθημα για τις σχέσεις.»

Αυτή η μαϊμού έχει υιοθετήσει αυτό το κουτάβι.

μαϊμού κουτάβι

Και το προστατεύει από τα αδέσποτα σκυλιά.

μαϊμού κουτάβι

Η μαϊμού επιτρέπει στο κουτάβι της να φάει πρώτο!

μαϊμού κουτάβι

Όπως μπορείτε να δείτε, ο δεσμός τους είναι ιδιαίτερος.

μαϊμού κουτάβι

Αυτή η μαϊμού βλέπει το κουτάβι σαν δικό της παιδί.

μαϊμού κουτάβι μαϊμού κουτάβι μαϊμού κουτάβι μαϊμού κουτάβι

 

 

 

«Οι άνθρωποι που τους έχουν δει μίλησαν για την αμοιβαία αγάπη τους και περιγράφουν το δεσμό τους ως το πιο γλυκό πράγμα στον κόσμο.»

μαϊμού κουτάβι

diaforetiko.gr

Shares 772

Σχόλια


Read more:
Close