Μενού

Love is in the air: Οι μήνες… του αισθησιασμού για τις γάτες

Shares 19

ζευγάρωμα γάτες Ιανουάριος, Φεβρουάριος… από τους πιο «ερωτικούς» μήνες στην ζωή μιας γάτας.

Love is in the air… το ξέρετε.

Το ακούτε συνέχεια και κυρίως το βράδυ με τους γάτους που ουρλιάζουν και τσακώνονται για τα «μάτια» μιας θηλυκιάς.

Το ξέρουμε: από τα δεκάδες νεκρά ζώα που μαζεύουμε κάθε εβδομάδα από τους δρόμους, σκοτωμένα από τα αυτοκίνητα την ώρα που πέρναγαν τον δρόμο, κυνηγώντας μια θηλύκια για να ζευγαρώσουν ή καταδιώκοντας ένα άλλο αρσενικό που είχε μπει στην περιοχή τους.

Από τα δεκάδες τραυματισμένα ζώα που βρίσκουμε κάθε εβδομάδα, τα οποία είτε θα ξεψυχήσουν στα χέρια μας, είτε θα υποστούν σοβαρά χειρουργεία μέχρι να αναρρώσουν. Πολλά από αυτά θα χάσουν κάποιο πόδι ή θα μείνουν ανάπηρα για όλη τους την ζωή.

Το γνωρίζουμε επίσης από τα εκατοντάδες γατάκια που μετά από μερικές εβδομάδες θα βρεθούν πεταμένα στον δρόμο, σε κάδους σκουπιδιών, σε αυλές εθελοντών, θα γίνουν λιώμα από τα αυτοκίνητα.

Ο αριθμός των αδέσποτων σε όλη την Ελλάδα είναι τεράστιος και δυστυχώς δεν υπάρχουν σπίτια για όλα. Όλα τα παραπάνω είναι η απόδειξη ότι δυστυχώς τα κατοικίδια ΔΕΝ μπορούν να επιβιώσουν μόνα τους στον δρόμο.

Η μόνη λύση για να περιοριστεί ο αριθμός τους είναι η στείρωση.

ζευγάρωμα γάτες

Όσο κι αν πολλοί δεν συμφωνούν, είναι η μόνη λύση για να περιορίσουμε τον αριθμό των ζώων που ξεψυχούν στον δρόμο τραυματισμένα αυτοκίνητα, πεθαίνουν με βασανιστικό θάνατο από φόλες, πετιούνται ζωντανά στα σκουπίδια για να αλεστούν από τον μύλο του απορριμματοφόρου.

Η Animal Action αυτή την στιγμή έχει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες για τα μέλη της σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Αν ταΐζετε αδέσποτες γατούλες στην γειτονιά σας είναι μια καλή ευκαιρία να τις στειρώσετε σε πολύ χαμηλή τιμή. Μάθετε περισσότερα από τη σελίδα της οργάνωσης, γίνετε μέλη και στειρώστε με το πρόγραμμα φιλίας.

Και για όσους ισχυρίζονται ότι με την στείρωση πάμε κόντρα στην φύση του ζώου απλά να σας ενημερώνουμε ότι στην φύση του ζώων επεμβήκαμε από τη στιγμή που τα εξημερώσαμε…

Πηγή: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, nooz.gr

Shares 19

Σχόλια


Read more:
Close