Μενού

Λιοντάρι και τίγρης επιτίθενται σε άλογο. Η απόδειξη ότι τα ζώα δεν θα πρέπει να αιχμαλωτίζονται σε τσίρκο

Shares 46

Το γεγονός ότι τα ζώα σε ένα τσίρκο τυγχάνουν βάναυσης μεταχείρισης είναι γνωστό, κάθε είδηση ωστόσο που αποδεικνύει τα βασανιστήρια προκαλεί θυμό.

Τίγρης λιοντάρι

Πιο πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό της επίθεσης που δέχθηκε ένα άλογο κατά τη διάρκεια πρόβας σε τσίρκο της Κίνας από μία τίγρη που όρμηξε εναντίον του και ενός λιονταριού που ταυτόχρονα του δάγκωνε τα πόδια.

Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο έσπευσαν να γλιτώσουν το άτυχο ζώο από τα δόντια των αρπακτικών χρησιμοποιώντας μαστίγια και σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα, ωστόσο οι δηλώσεις ενός εργαζόμενου προκαλούν οργή. «Τα λιοντάρια και οι τίγρεις είναι άγρια ζώα. Διαφέρουν από το άλογο. Μπορείτε να δείτε σε ντοκιμαντέρ ότι τρώνε αγελάδες. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό», είπε ο εργαζόμενος. Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι δεν ανησυχούσαν για μία επίθεση των δύο άγριων ζώων στους εργαζόμενους καθώς όπως εξήγησε βρίσκονται στο τσίρκο από νεαρή ηλικία.

Παρά την αίσια κατάληξη του συμβάντος πάντως, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων της Κίνας εξέφρασαν την οργή τους και ζήτησαν το κλείσιμο του τσίρκου.

Δείτε το βίντεο εδώ:

(Με πληροφορίες από Daily Mail)

huffingtonpost.gr

Shares 46

Σχόλια


Read more:
Close