Μενού

Λήμνος: Έσωσαν τον τυφλό και ηλικιωμένο σκύλο που κάποιος έδεσε σε χωράφι για να πεθάνει αβοήθητος

Shares 392
κακοποίηση σκύλων Αδέσποτα Για τουλάχιστον 5 ημέρες ήταν δεμένος σ’ ένα χωράφι στη Λήμνο ο τυφλός και ηλικιωμένος σκύλος που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος πιθανότατα να εγκαταλείφθηκε εκεί από τον ιδιοκτήτη του για να τον ξεφορτωθεί.
Μετά από ενημέρωση που είχαν για τον σκυλάκο, οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές» κατάφεραν να τον βρουν και ουσιαστικά να τον σώσουν αφού ήταν βέβαιο ότι θα πέθαινε από πείνα και δίψα, αλλά και από το κρύο.
κακοποίηση σκύλων Αδέσποτα
Ο σκυλάκος που είναι ένας Γερμανικός Ποιμενικός ηλικίας περίπου 8 ετών μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει ολική απώλεια όρασης, αλλά κατά τα άλλα είναι υγιέστατος.
Τον σκύλο φροντίζουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές» στο χώρο προσωρινής φιλοξενίας του Δήμου Λήμνου έως ότου βρει μια οικογένεια που θα τον υιοθετήσει για να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με αγάπη και ασφάλεια.
Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται να δώσει στον σκυλάκο μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή  να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές» αφήνοντας μήνυμα στη σελίδα του που διατηρεί στη facebook.
Shares 392

Σχόλια


Read more:
Close