Μενού

Κτηνίατρος σώζει από ευθανασία και υιοθετεί ένα μικροσκοπικό καφέ Λαμπραντόρ

Shares 1K
Λαμπραντόρ ευθανασία Ο Bronson  το κουτάβι ήταν ένα από τα 9 μικρά σκυλάκια που ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή. Όταν οι ιδιοκτήτες συνειδητοποίησαν πως είχε λυκόστομα, αποφάσισαν να τον αφήσουν. Τα κουτάβια με λυκόστομα έχουν λίγες πιθανότητες επιβίωσης.  Ωστόσο, μια τεχνική κτηνίατρος αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
«Γνωρίζοντας πόσο ευκολόπιστη ήμουν, ένας άλλος τεχνικός κτηνίατρος έκανε την οικογένεια να υπογράψει και μου έδωσε το κουτάβι για να το περιθάλψω» έγραψε η χρήστης του Imgur με το όνομα Kaffekalle. Επίσης εξήγησε γιατί κάνουν συχνά στα κουτάβια ευθανασία αν έχουν αυτό το φαινομενικά μικρό ελάττωμα. «Ανάλογα με τη σοβαρότητα της σχισμής, και το αν επηρεάζεται η σκληρή ή η μαλακή υπερώα, τα κουτάβια συνήθως δεν επιβιώνουν. Ο χώρος στην κορυφή του στόματός τους δεν τους επιτρέπει να θηλάσουν σωστά και τελικά πεθαίνουν από την πείνα.»
Η κτηνίατρος τάιζε το κουτάβι μέσω ενός σωλήνα σίτισης κάθε 1-2 ώρες για μια εβδομάδα. Τον πήρε μαζί της ακόμη και στη δουλειά. Όταν έγινε ξεκάθαρο πως ο Bronson θα ζήσει, η κτηνίατρος δεν άντεξε να μην τον υιοθετήσει. Κοιτώντας πόσο αξιολάτρευτος είναι, δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε.
Αυτή είναι η κτηνίατρος που έσωσε τον Bronson, το καφέ Λαμπραντόρ κουτάβι από την ευθανασία. Δεν ήταν μεγαλύτερος από ένα μιλκσέικ σοκολάτας.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Ο Bronson ήταν ένα από τα 9 κουτάβια που γεννήθηκαν από ένα καφέ Λαμπραντόρ με καισαρική.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Όταν οι ιδιοκτήτες συνειδητοποίησαν πως είχε λυκόστομα, αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Τα κουτάβια με λυκόστομα δεν έχουν πολλές πιθανότητες να επιβιώσουν.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Όμως η κτηνίατρος ήταν αποφασισμένη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
Λαμπραντόρ ευθανασία
«Γνωρίζοντας πόσο ευκολόπιστη ήμουν, ένας άλλος τεχνικός κτηνίατρος έκανε την οικογένεια να υπογράψει και μου έδωσε το κουτάβι για να το περιθάλψω» έγραψε η ίδια στο  Imgur.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Η κτηνίατρος τάιζε το κουτάβι μέσω ενός σωλήνα σίτισης κάθε 1-2 ώρες για μια εβδομάδα. Τον πήρε μαζί της ακόμη και στη δουλειά. Όταν έγινε ξεκάθαρο πως ο Bronson θα ζήσει, η κτηνίατρος δεν άντεξε να μην τον υιοθετήσει.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Τελικά ο Bronson υπέστη χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί το λυκόστομα.
Λαμπραντόρ ευθανασία
Και τώρα δείτε τον. Δεν είναι αξιολάτρευτος;
Λαμπραντόρ ευθανασία
Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close