Μενού

Κουτσό σκυλάκι γίνεται φύλακας κοριτσιού με ακρωτηριασμένα άκρα

Shares 855

σκυλάκι αναπηρία ακρωτηριασμός Η 3χρονη Sapphyre Johnson, από το Τενεσί των ΗΠΑ, έχασε και τα δύο της πόδια, όταν ήταν ακόμα ενός. Όμως η μοίρα τής χάρισε έναν τετράποδο φίλο, με τον οποίο μοιράζεται έναν πολύ ξεχωριστό δεσμό. Το 9 μηνών κουτάβι που απέκτησε η 3χρονη δεν έχει μια από τις τέσσερις πατούσες του!

Η Sapphyre γεννήθηκε χωρίς πατούσες και δάχτυλα και έτσι οι γιατροί τής ακρωτηρίασαν τα πόδια, ώστε να χρησιμοποιήσει τεχνητά μέλη, τα οποία θα της παρείχε το νοσοκομείο Shriners, στο Greenville της Νότιας Καρολίνα.

Το κουτάβι της, ο Lt. Dan, που πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας «Forest Gump», πιθανότητα να κατέληγε σε ευθανασία, αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, Karen Riddle, δεν αντιλήφθηκε πως το σκυλί του θα μπορούσε να αποτελέσει τον τέλειο σύντροφο για κάποιον όπως η μικρή Sapphyre.

σκυλάκι αναπηρία ακρωτηριασμός σκυλάκι αναπηρία ακρωτηριασμός σκυλάκι αναπηρία ακρωτηριασμός σκυλάκι αναπηρία ακρωτηριασμός

Όταν η 3χρονη είδε για πρώτη φορά τον Lt. Dan, του οποίου η μια πατούσα έλειπε, είπε πως αυτό είναι το κουτάβι της και πως είναι ακριβώς όπως εκείνη. Κάποιοι εκτροφείς βέβαια, υποστήριξαν πως το συγκεκριμένο ζώο θα έπρεπε να θανατωθεί, όμως η μικρή γνώριζε πως αυτός ο σκύλος επρόκειτο να γίνει ένας εξαιρετικός φίλος για εκείνη.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, πολλά παιδιά δεν βλέπουν στους άλλους συνομηλίκους τους ή στα ζώα τα προβλήματα που τα ίδια αντιμετωπίζουν.

Ένας ειδικός από το νοσοκομείο ανέφερε πάντως, πως στο μέλλον περιμένει να δει τη Sapphyre να πηγαίνει στο σχολείο μαζί με τον σκύλο της και να εξηγεί στους υπόλοιπους την κοινή τους ζωή. Άλλωστε, όλοι αγαπούν τους σκύλους και προφανώς όλοι θα θέλουν να μάθουν για εκείνη και τον τετράποδο φίλο της, που είναι ξεχωριστός, σαν αυτή.

πηγή

Shares 855

Σχόλια


Read more:
Close