Μενού

Κουτάβι προσπαθεί να ξυπνήσει το νεκρό φίλο του που σκοτώθηκε από διερχόμενο όχημα και εγκαταλήφθηκε

Shares 66

Τα σκυλιά είναι πιστά όχι μόνο προς την οικογένεια που τα υιοθετεί, αλλά και προς τα άλλα τετράποδα ζώα.

Κάτοικοι σε μια Κινεζική πόλη είδαν χθες πως ένας πιστός σκύλος προσπάθησε να ξυπνήσει το φίλο του που είχε σκοτωθεί από ένα αυτοκίνητο.

Το μαύρο σκυλί προσπαθούσε να σύρει τον νεκρό φίλο του στο πεζοδρόμιο ενώ πριν το σκουντούσε επανειλημμένα με την ελπίδα να τον ξυπνήσει.

Σύμφωνα με το bjnews , το βίντεο καταγράφηκε στο Yibin, στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας.

Το κίτρινο κουτάβι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να περάσει έναν δρόμο.

Το αυτοκίνητο που το χτύπησε έφυγε χωρίς να σταματήσει.

Το κίτρινο κουτάβι έμεινε στη μέση του δρόμου. Κανένας από τους περαστικούς οδηγούς ή τους πεζούς δεν σταμάτησε για να δει αν ήταν καλά.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από το bjnews δείχνει ότι τρεις από τους φίλους του πήγαν να ελέγξουν το κίτρινο κουτάβι την ώρα που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή. Το μαύρο κουτάβι ήταν ένας από αυτούς

Η κ. Zhang, η οποία εργάζεται σε κοντινό κατάστημα, δήλωσε στο bjnews ότι είδε το μαύρο κουτάβι να κουνάει το νεκρό κίτρινο κουτάβι δίπλα στο δρόμο γύρω στις 1 μ.μ.

Τα σκυλιά έπαιζαν μαζί συχνά, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Η κ. Zhang είπε ότι αργότερα έφθασε το προσωπικό από έναν τοπικό κτηνιατρείο και μάζεψε το νεκρό σώμα του κίτρινου σκύλου.

Δεν υπάρχει νόμος στην Κίνα για την προστασία κατοικίδιων ζώων και άλλων μικρών ζώων. Η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ευημερία των σκύλων είναι σχετικά χαμηλή σε σύγκριση με τη Δύση.

Χθες, μια μυστική έρευνα από την PETA Asia αποκάλυψε πως τα καθαρόαιμα σκυλιά στην Κίνα στριμώχνονται σε μικροσκοπικά, σκουριασμένα κλουβιά σε εξαιρετικά βρώμικες συνθήκες από άπληστους εκτροφείς και αναγκάζονται να αναπαραχθούν.

Η PETA Asia ερευνά τις τραγικές συνθήκες ζωής σε 13 σημεία εκτροφής σκύλων στη Σαγκάη, την επαρχία Γκουανγκντόνγκ και την επαρχία Σανντόνγκ

diaforetiko

Shares 66

Σχόλια


Read more:
Close