Μενού

Κουτάβι περιμένει κάθε βράδυ σε σταθμό τρένου και ακολουθεί συγκεκριμένο βαγόνι για να βρει τον ιδιοκτήτη του που το εγκατέλειψε

Shares 300

Ένα λυπηρό βίντεο δείχνει ένα αδέσποτο κουτάβι να κοιτάζει ένα τρένο κάθε βράδυ, σαν να περιμένει να εμφανιστεί από ‘κει ένα γνωστό του πρόσωπο.

Στις 11 μ.μ. το θηλυκό κουτάβι στέκεται στην Πλατφόρμα 1 στο σταθμό Kanjurmarg, στη Μουμπάι της Ινδίας και κοιτάζει σε μια αμαξοστοιχία με προορισμό το Kalyan.

Περπατάει κάθε φορά προς το ίδιο βαγόνι και όταν δεν κατεβαίνει αυτός που περιμένει, κυνηγάει το τρένο καθώς αυτο απομακρύνεται, σύμφωνα με το Mirror Mumbai.

κουτάβι

Το συγκινητικό βίντεο τραβήχτηκε στις 2 Ιανουαρίου από τις κάμερες ασφαλείας και πιστεύεται ότι το κουτάβι αναζητά τον ιδιοκτήτη του που το εγκατέλειψε στο σταθμό.

κουτάβι

Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Sameer Thorat, κατέγραψε τη συμπεριφορά του μικρού σκύλου την περασμένη εβδομάδα και τη δημοσίευσε στα social media, όπου έγινε viral.

Το θηλυκό κουτάβι έχει γίνει γνωστό στο σταθμό και οι ντόπιοι άρχισαν να ταΐζουν την ίδια και τα τέσσερα κουτάβια της.

Κάποιοι επιβάτες πιστεύουν ότι η σκυλίτσα άνηκε σε μια κυρία που δεν μπορούσε πλέον να την φροντίσει, ενώ άλλοι υποπτεύονται ότι περιμένει έναν ταξιδιώτη που την τάιζε.κουτάβι

Ο κ. Thorat δήλωσε στο Mumbai Mirror: “Εντόπισα τη σκυλίτσα όταν επέστρεφα από τη δουλειά μου.”

“Ο τρόπος που περιμένει τα τρένα αργά το βράδυ και προσπαθεί να κοιτάξει μέσα στο βαγόνι δείχνει ότι ψάχνει για ένα συγκεκριμένο άτομο που την τάιζε τακτικά ή την άφηνε πίσω.”

κουτάβι

Ο Sourav Verma, ο οποίος τάιζε τη σκυλίτσα, δήλωσε: “Έχουμε γίνει φίλοι. Μάλιστα με οδηγεί στα κουτάβια της.”

κουτάβι

fanpage

diaforetiko

Shares 300

Σχόλια


Read more:
Close