Μενού

Κουτάβι και τσιτάχ συναντήθηκαν όταν ήταν μωρά. Δύο χρόνια μετά, δεν έχουν φύγει το ένα από το πλευρό του άλλου

Shares 2K

τσιτάχ κουτάβι Αυτός είναι ο Ruuxa, το τσιτάχ, και αυτή η Raina, ένας σκύλος από το ζωολογικό κήπο του San Diego. Τα δυο ζωάκια είναι αχώριστοι φίλοι και η ιστορία που βρίσκεται πίσω από τη φιλία τους συγκινεί όποιον την ακούει.

Μια μητέρα τσιτάχ συνήθως γεννάει 3 με 5 κουτάβια κάθε φορά, αλλά μπορεί σε μια γέννα να αποκτήσει μέχρι και 9 μικρά. Ο Ruuxa ήταν το μοναδικό κουτάβι στη γέννα. Οι μητέρες τσιτάχ εγκαταλείπουν τα κουτάβια τους όταν γεννήσουν μόνο ένα, γιατί το ένστικτό τους τους λέει ότι δεν θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν.

τσιτάχ κουτάβι αν να του βρουν έναν φίλο, μιας και δεν είχε αδέρφια, κι έτσι διάλεξαν ένα κουτάβι 8 εβδομάδων, την Raina!

τσιτάχ κουτάβι υ σώματος της Raina θα κρατάει ήρεμο τον Ruuxa σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ να μεταφερθεί σε άλλο περιβάλλον ή όποτε θα αντιμετωπίζει κάποια περίεργη κατάσταση.

τσιτάχ κουτάβι ησαν ότι τα μπροστινά πόδια του Ruuxa δεν αναπτύσσονταν σωστά λόγω μιας δυσλειτουργίας που λέγεται χονδροδυσπλασία. Τα πόδια του μεγάλωναν όχι ίσια, αλλά σε σχήμα τόξου.

Οι υπάλληλοι ανησυχούσαν ότι αυτό θα τον εμπόδιζε από τις δραστηριότητές του και δεν θα μπορούσε να τρέξει με ευκολία, έτσι προχώρησαν σε διορθωτική επέμβαση, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014.

τσιτάχ κουτάβι του. Ήταν προσεκτική και τρυφερή μαζί του και δεν πείραζε ποτέ τους επιδέσμους του.

τσιτάχ κουτάβι ον να πάρει μέρος στον αγώνα δρόμου των τσίταχ “Shiley’s Cheetah Run”! Οι δυο φίλοι μοιάζουν σαν να είναι αδέρφια και ο δεσμός τους είναι ένα πανέμορφο και συγκινητικό μάθημα αγάπης για όλους μας!

diaforetiko.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close