Μενού

Κουτάβι ήταν έτοιμο να θανατωθεί μέχρι που κούνησε την ουρίτσα της

Shares 603

κουτάβι ετοιμοθάνατο Στις πρώτες εβδομάδες της ζωής της, η Eve δεν είχε κανέναν λόγο για το τι της συνέβαινε. Ήταν απλά άτυχη. Άτυχη που γεννήθηκε αδέσποτη, άτυχη που έχασε τη μαμά της και περισσότερο απ’ όλα, άτυχη που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση με το όχημα ήταν τόσο σφοδρή που τράνταξε όλα της τα κόκαλα και σύντριψε τη λεκάνη και το ισχίο της αλλά το μαρτύριό της δε τέλειωσε καν εκεί. Κανένας δεν ήταν τριγύρω να την βοηθήσει, οπότε αναγκάστηκε να περάσει μέρες υποφέροντας από τον πόνο, μόνη. Όταν τελικά την βρήκαν οι άνθρωποι του δήμου, υπεύθυνοι για τον έλεγχο των ζώων, άρχισαν να σκέφτονται για το μέλλον της ή για να είμαι πιο ακριβής, άρχισαν να σκέφτονται για το κατά πόσο θα έχει μέλλον ή όχι. Φυσικά η Eve δεν είχε λόγο ούτε σε αυτό.

“Βασικά οι άνθρωποι του δήμου αποφάσισαν ότι έπρεπε να θανατωθεί” λέει ο Jason Flatt, ιδρυτής του Friends to the Forlorn Pitbull Rescue. “Σήκωσαν το σκυλί και αυτό υπέφερε” αλλά πριν γίνει το τελευταίο βήμα, η Eve ύψωσε για πρώτη φορά το ανάστημά της και πιο συγκεκριμένα κούνησε την ουρίτσα της και άρχισε να γλύφει τον κτηνίατρο. Ήταν σαφές το ότι η Eve ψήφισε για ζωή.

Ο κτηνίατρος τελικά κάλεσε τον Jason και εξήγησε την κατάσταση του κουταβιού. “Έχω εδώ αυτό το μικρό γλυκό κουτάβι, αλλά είναι πέρα από τις δυνατότητές μας” είπε ο γιατρός και πρόσθεσε ότι η θεραπεία της θα ήταν ήταν πολυέξοδη. Ο άντρας όμως δε δίστασε στιγμή, πήρε το τετράποδο και πήγαν στον γνωστό του κτηνίατρο, τον Clay. Εκεί του εξήγησαν ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν το κόσμημα-νοσοκομείο κατοικιδίων BluePearl. Εκεί λοιπόν τον ενημέρωσαν ότι η θεραπεία θα στοίχιζε 7 χιλιάδες δολάρια αλλά δε θα μπορούσαν να σταθούν μπροστά στη ζωή του σκυλιού.

Όταν μετά από ένα μήνα το σκυλί ήταν να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, οι άνθρωποι διαπίστωσαν ότι τα κόκαλά της είχαν θεραπευτεί το οποίο σήμαινε ότι θα χρειαζόταν μόνο μία μεταλλική πλάκα στο πόδι η οποία στοίχισε τελικά 2100 δολάρια, κάτι που εμείς εδώ θεωρούμε σαν μία ακόμα δήλωση της Eve ότι ήθελε να ζήσει. “Είναι μια κουκλίτσα. Είναι τόσο γλυκό σκυλί” λέει ο Flatt ο οποίος ψάχνει ένα σπίτι την τετράποδη τυχερή!

κουτάβι ετοιμοθάνατο κουτάβι ετοιμοθάνατο κουτάβι ετοιμοθάνατο κουτάβι ετοιμοθάνατο κουτάβι ετοιμοθάνατο κουτάβι ετοιμοθάνατο κουτάβι ετοιμοθάνατο

wonderful.gr

Shares 603

Σχόλια


Read more:
Close