Μενού

Κουφό αγόρι ξυπνάει όταν το κουτάβι του γλείφει το πρόσωπο, τότε παρατηρεί ότι κάτω από τη χαραμάδα της πόρτας βγαίνει καπνός

Shares 62

κουφό αγόρι κουτάβι αγόρι Ο ήρεμος ύπνος του Nick Lamb διακόπηκε απότομα από το 2 ετών πίτμπουλ του, τον Ace, ο οποίος ξαφνικά άρχισε να γλύφει το πρόσωπό του. Αλλά ο Ace δεν απέσπασε μόνο την προσοχή του 13χρονου ιδιοκτήτη του – στην πραγματικότητα του έσωσε τη ζωή.

Στις 16 Ιουλίου του 2014, ο Nick, ο οποίος γεννήθηκε κωφός, αποφάσισε να ξαπλώσει και να πάρει έναν υπνάκο. Αλλά ξύπνησε απότομα, όταν ο Ace άρχισε να γλείφει το πρόσωπό του. Από τη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του, ο Nick συνειδητοποίησε ότι κάτι πήγαινε στραβά.

κουφό αγόρι κουτάβι αγόρι

“Με ξύπνησε γιατί δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα,” λέει ο Nick στο βίντεο που ακολουθεί. “Κοίταξα στο δωμάτιό μου και το είδα γεμάτο καπνούς.”

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Indianapolis και την διοικητή Rita Reith, σε συνέντευξή της στο USA Today, ο Nick “κάλυψε τη μύτη και το στόμα του με ένα T-shirt” και βγήκε γρήγορα έξω από το φλεγόμενο σπίτι.

κουφό αγόρι κουτάβι αγόρι

Το επόμενο πράγμα που έκανε ήταν να γράψει στη μαμά του, τη Lindsay Bernard. «Πανικοβλήθηκα και του είπα να βγει γρήγορα έξω, αν δεν είχε βγει ήδη», λέει η Lindsay. “Και τότε κάλεσα την πυροσβεστική.”

Η πυροσβεστική υπηρεσία έφθασε στο σημείο γύρω στις 13:11, σύμφωνα με τη USA Today, αλλά η φωτιά είχε εξαπλωθεί σε όλο σπίτι πολύ γρήγορα, προκαλώντας ζημιές κόστους πάνω από $175.000. Οι αρχές εικάζουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα.

κουφό αγόρι κουτάβι αγόρι

Μπορεί οι πυροσβέστες να μην κατάφεραν να σώσουν το σπίτι, κατάφεραν όμως να σώσουν τη γάτα της οικογένειας, την Pixie!

diaforetiko.gr

Shares 62

Σχόλια


Read more:
Close