Μενού

Κορόιδευαν αυτό το αγόρι επειδή φαίνονταν «παράξενο». Τότε, συνάντησε ένα κουτάβι και όλη η ζωή του άλλαξε

Shares 451

κουτάβι αγόρι Πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν ποια θα ήταν η ζωή τους χωρίς το κατοικίδιό τους, ειδικά όταν αυτό είναι ένα σκυλί. Αυτό συμβαίνει και με τον Quaden Bayles, ένα νεαρό αγόρι με νανισμό που ζει στην Αυστραλία.

Λόγω του χρόνιου εκφοβισμού του, ο Quaden ένιωθε τόσο άσχημα για το νανισμό του, σε σημείο που δεν ήθελε να ακούει κουβέντα γι’ αυτό ούτε απ’ τους γονείς του. Μια μέρα όμως, οι γονείς του έφεραν στο σπίτι ένα σκυλί διάσωσης που ονομάζεται Buddy.Ο Buddy είναι ένα Σιχ Τσου, που έχει επίσης ένα είδος νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία.

κουτάβι αγόρι

Από τότε που ο Quaden γνώρισε τον Buddy, έγιναν αχώριστοι. Ο δεσμός τους έγινε τόσο ισχυρός που βοήθησε τον Quaden να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.
κουτάβι αγόρι
«Τώρα ο Quaden, με υπερηφάνεια παραδέχεται ότι έχει νανισμό, κι αυτό το οφείλει στον Buddy,» είπε η μητέρα του, η Yarraka Βayles. «Έτσι, λέει σε όλους,“Ο σκύλος μου έχει νανισμό, όπως εγώ,”και είναι η πρώτη φορά που ακούμε τον Quaden να λέει τη λέξη αυτή, γιατί δεν μας επέτρεπε να πούμε ποτέ τη λέξη νανισμός ή αχονδροπλασία.»
κουτάβι αγόρι
Ο Buddy, δεν στηρίζει μόνο τον Quaden, αλλά όλη την οικογένεια του που έχασε τον πατέρα του Quaden πρόσφατα από καρκίνο.
κουτάβι αγόρι
«Ο Buddy δίνει χαρά σε όλους. Ανεβαίνει στα κρεβάτια μας και μας δίνει τόση ζεστασιά κι αγάπη, πράγματα που λείπουν από το σπίτι από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου,» είπε ο Bayles.
κουτάβι αγόρι
Ο Buddy είναι επίσης η μασκότ της ομάδας ευαισθητοποίησης του νανισμού που δημιουργήθηκε από τη μητέρα του Quaden και ονομάζεται Stand Tall 4 Dwarfism. Αυτά που έχει κάνει ο Buddy για τον Quaden όμως, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα. Ο Quaden στο παρελθόν ήταν απογοητευμένος από την κατάστασή του και συχνά έπεφτε θύμα bullying από τα άλλα παιδιά, μερικές φορές και από ενήλικες.
κουτάβι αγόρι
Ο Quaden έχει κάνει 8 χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι σήμερα και είναι αναγκασμένος να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω της βλάβης των νεύρων και του μυϊκού τόνου του.

Ευτυχώς, όμως, το νοσοκομείο του Quaden έχει χώρο για τα κατοικίδια ζώα, έτσι, ο καλύτερος φίλος του, ο Buddy, μπορεί να είναι δίπλα του αυτές τις δύσκολες ώρες.

κουτάβι αγόρι

Πηγή: taz.gr

Shares 451

Σχόλια


Read more:
Close