Μενού

Κλάμα! Βρέθηκε ο ένοχος που καταβρόχθισε όλη τη γαλοπούλα! Η φουσκωμένη κοιλιά του τον πρόδωσε

Shares 174

Σκύλος γαλοπούλα Μπορεί να κατέστρεψε το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά το σκυλάκι Bubba έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Όταν ο David Barrett παρατήρησε ότι το σκυλάκι του Bubba ήταν φουσκωμένο στο πάτωμα και ακουγόταν αγανακτισμένο, σκέφτηκε απλά πως δεν είχε διάθεση. Όταν όμως πήγε στην κουζίνα ανακάλυψε πως είχε καταβροχθίσει όλη τη γαλοπούλα που προοριζόταν για το οικογενειακό τραπέζι.

Το λαίμαργο κατοικιδίο μπήκε κρυφά στην κουζίνα και καταβρόχθισε το φαγητό. Δεν άργησε να καταρρεύσει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα του στο πάτωμα χωρίς να μπορεί να κουνηθεί από το πολύ φαγητό. Είχε μείνει μόνο ένα μικρό κομμάτι από το στήθος της γαλοπούλας που δεν άντεξε να φάει.


Ο ιδιοκτήτης του Bubba ανέβασε την ξεκαρδιστική φωτογραφία στο Twitter και ο Bubba δεν άργησε να γίνει viral, με τη φωτογραφία να συγκεντρώνει πάνω από 24.000 likes και 10.000 retweets. “Δεν υπάρχει πιθανότητα το σκυλί μου να έφαγε ολόκληρη τη γαλοπούλα για αύριο”, έγραφε στη φωτογραφία που αποκάλυπτε το ένοχο σκυλάκι.

Shares 174

Σχόλια


Read more:
Close