Μενού

Καισαριανή: Πυροβόλησε τις γάτες με αεροβόλο ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη παιδιά

Shares 80

πυροβολισμός Καισαριανή γάτες Γάτα αεροβόλο Σε κτηνιατρείο στους Αμπελόκηπους μεταφέρθηκαν δύο γάτες που πυροβολήθηκαν με αεροβόλο χθες το απόγευμα στην Καισαριανή. Τα ζώα ταΐζει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αν και άκουσε τον ήχο από τον επαναλαμβανόμενο συριγμό του αεροβόλου και τα ουρλιαχτά των ζώων, δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί μέχρι που εντόπισε την μια γάτα να κείτεται στην ταράτσα του σπιτιού της ανήμπορη να σηκωθεί επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 75.

Η γυναίκα βλέποντας το ζώο σε αυτή την κατάσταση επικοινώνησε με την Σόνια Σολδάτου που είναι εθελόντρια στην Μ.Κ.Ο. Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και της εξήγησε τι έχει γίνει. Η κα Σολτάδου, που είχε φροντίζει να στειρωθούν οι επτά γατούλες, έσπευσε επί τόπου και βρήκε στην ταράτσα του χαμηλοτάβανου σπιτιού το ζώο να στέκεται ακίνητο.

πυροβολισμός Καισαριανή γάτες Γάτα αεροβόλο

Η εθελόντρια μίλησε στο www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι μετέφερε χθες τον χτυπημένο γατούλη στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Γκόφα και της Σταυρούλα Σαμπάνη, που είναι στους Αμπελόκηπους, και σήμερα το πρωί πήγε εκεί και την δεύτερη αρσενική γάτα, την οποία εντόπισε χτυπημένη από το αεροβόλο στην ουρά και στον πόδι.

Ο δράστης, προφανώς κάτοικος της περιοχής έβαλε στο σημάδι τα γατιά που ήταν στην ταράτσα του προσφυγικού σπιτιού χωρίς να νοιαστεί για το γεγονός, ότι λίγα μέτρα πιο εκεί είναι η Πλατεία Καισαριανής που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από παιδιά που έπαιζαν.

πυροβολισμός Καισαριανή γάτες Γάτα αεροβόλο

Οι πληγές από τα σφαιρίδια στο κορμί του ζώου.

Από τις επτά γάτες οι δύο μέχρι τώρα αγνοούνται γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο αριθμός των ζώων που πυροβολήθηκαν χθες το απόγευμα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 6936065898.

πηγή

Shares 80

Σχόλια


Read more:
Close