Μενού

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτή τη γάτα από το καταφύγιο που την φρόντιζε, μέχρι που συνάντησε ένα μικρό κορίτσι με ειδικές ανάγκες

Shares 216

καταφύγιο ζώων Γάτα Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ζώων Lorca δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί καμιά οικογένεια δεν μπορούσε να δώσει σε μια γάτα, τη Lou, ένα παντοτινό σπίτι. Το χαριτωμένο αυτό ζώο, θα μπορούσε να βρει μια όμορφη και στοργική οικογένεια… αλλά ξανά και ξανά, την προσπερνούσαν και πήγαιναν στο επόμενο ζώο.

Ευτυχώς, η ζωή της Lou άλλαξε για πάντα όταν συνάντησε την 14χρονη Laura Gonzalez.

καταφύγιο ζώων Γάτα

Η νεαρή κοπέλα από την Ισπανία έχει μια σπάνια νευρολογική διαταραχή. Η μητέρα της, η Isa, έψαχνε ένα ζώο συντροφιάς για την κόρη της. Η Isa ερωτεύτηκε τη Lou από την πρώτη στιγμή που την είδε.

Η Isa υιοθέτησε τη Lou και την πήγε στο σπίτι για να γνωρίσει τη Laura, όπου οι δύο τους ‘δέσανε’ από την πρώτη στιγμή. Το δέσιμό τους ήταν τόσο δυνατό και φυσικό που η Isa το κατέγραψε στο παρακάτω βίντεο για να το μοιραστεί με τους εργαζόμενους στο Lorca, και το θέαμα γέμισε τις καρδιές τους με χαρά.

καταφύγιο ζώων Γάτα

“Δεν καταλαβαίνω γιατί η Lou δεν μπορούσε να βρει μια οικογένεια, είναι μια τόσο υπάκουη και στοργική γάτα,”έγραψαν στο διαδίκτυο οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου. “Ήταν γραφτό να βρει τη Laura. Σε ευχαριστώ, Isa, που άνοιξες την καρδιά σου και έδωσες στη Lou αυτή τη μοναδική ευκαιρία στη ζωή.”

diaforetiko.gr

Shares 216

Σχόλια


Read more:
Close