Μενού

Καλόκαρδος Σκυλάκος Βρήκε Κι Έσωσε 6 Μωρά Λαγουδάκια

Shares 0

Καλόκαρδος σκυλάκος βρήκε κι έσωσε 6 μωρά λαγουδάκια που έχασαν τη μαμά τους – Βίντεο

Τα προστάτεψε από τα άγρια ζώα

Ένας γλυκύτατος σκυλάκος έσωσε 6 νεογέννητα λαγουδάκια όταν έχασαν τη μητέρα τους και τα βοήθησε να επιστρέψουν στη φωλιά τους.

Ο 6χρονος Ότις, ένας σκύλος ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, μάζεψε προσεκτικά τα λαγουδάκια με το στόμα του, τα προφύλαξε ανάμεσα στα πόδια του και άρχισε να τα γλείφει τρυφερά μέχρι να ηρεμήσουν.

Με την ηρωική αυτή πράξη του, το σκυλί έσωσε τις μικρές χνουδόμπαλες από αρπακτικά -όπως είναι τα γεράκια- που κυνηγούν στην περιοχή του Τόρινγκτον στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

«Ζούμε σε φάρμα και έτσι τριγύρω υπάρχουν άγρια ζώα που κυνηγούν μικρά λαγουδάκια» εξηγεί η αφεντικίνα του Ότις, η 30χρονη Τζένα Λάιγκλ.

«Είχαμε βγει βόλτα στο λιβάδι όταν ο Ότις βρήκε τα μωρά κουνελάκια έξω από τη φωλιά τους. Τα σήκωσε απαλά ένα-ένα, μέχρι που πήρε τέσσερα στο στόμα του» συνέχισε η Τζένα.«Μετά βρήκε ένα σημείο στο χωράφι όπου ξάπλωσε κι άρχισε να τα γλείφει για να τα κάνει να νιώσουν ασφάλεια. Είναι τόσο καλό παιδί κι έτσι ήμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα βλάψει» τόνισε η νεαρή γυναίκα.

«Πήραμε ένα ζευγάρι γάντια και βάλαμε τα λαγουδάκια ξανά στη φωλιά τους, προσέχοντας για τυχόν άλλα άγρια ζώα εκεί γύρω» λέει η 30χρονη, σύμφωνα με την «Daily Star».

«Αργότερα την ίδια μέρα, ο Ότις βρήκε ακόμη δύο μωρά λαγουδάκια, σκορπισμένα σε άλλα σημεία του χωραφιού.
Τα γυρίσαμε κι αυτά στο σπίτι τους και στη μαμά τους» λέει η Τζένα.

«Είναι τόσο καλή ψυχή και υπερευαίσθητος κι έτσι ο Ότις ένιωσε τόση πολλή περηφάνια που έσωσε τα λαγουδάκια» τονίζει περήφανη η Τζένα για τον σκυλάκο της.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close