Μενού

Η ιστορία αυτών των 2 αχώριστων φίλων θα σας συγκινήσει…

Shares 409

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα Ο Jefe το τσιουάουα και ο Jericho, ένας πανέμορφος Γερμανικός ποιμενικός βρέθηκαν παρατημένα από ένα κέντρο διάσωσης αδέσποτων σκύλων. Ο Jericho υπέφερε καθώς ήταν άρρωστος και γεμάτος τσιμπούρια ένω ο μικρός Jefe κρυβόταν από τους διασώστες καθώς ήταν φοβισμένος.

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα

Αφού οι διασώστες κατάφεραν να σώσουν τα 2 αυτά σκυλάκια και να τα βάλουν στο όχημα για να τα πάνε στο κέντρο και να τα περιθάλψουν και ενώ οι ημέρες περνούσαν και ο Jericho γινόταν καλύτερα, παρατήρησαν πως τα 2 αυτά σκυλάκια παρά τη μεγάλη διαφορά στο μέγεθός τους άρχισαν να κάνουν »κολλητή» παρέα!

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα

Σε αυτό το σημείο οι υπεύθυνοι του κέντρου κατάλαβαν πως πρέπει να βρουν ένα άτομο που να μπορεί να υιοθετήσει και τους δύο αχώριστους φίλους.

Στην αρχή κανένας δεν ήταν διατεθιμένος να αναλάβει τόσο την υιοθεσία των 2 φίλων όσο και το κόστος της ιατρικής φροντίδας του Jericho.

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα

Και ξαφνικά, ενώ οι υπεύθυνοι του κέντρου είχαν χάσει κάθε ελπίδα έγινε το θαύμα!

Βρέθηκε η Constance, μια γλυκύτατη γυναίκα η οποία υιοθέτησε τους δύο σκύλους και ανέλαβε και όλο το κόστος για να γίνει ξανά καλά ο Jericho. Έτσι τα 2 φιλαράκια που βρέθηκαν κοντά στο θάνατο θα είναι για πάντα μαζί!

υιοθεσία αδέσποτων Αδέσποτα

animalplanet.gr

To είδαμε: viralnova.com

Shares 409

Σχόλια


Read more:
Close