Μενού

Είστε τύπος του καναπέ; Δες ποιες φυλές σκύλων σου ταιριάζουν! (φωτογραφίες)

Shares 153

φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise Εάν είστε από τους ανθρώπους που δεν έχετε πολύ χρόνο για βόλτες ή απλά δεν είστε ο τύπος της περιπέτειας καλό θα ήταν να αποκτήσετε ένα σκύλο που ταιριάζει με την προσωπικότητα σας.

Εάν είστε από τους ανθρώπους που δεν έχετε πολύ χρόνο για βόλτες ή απλά δεν είστε ο τύπος της περιπέτειας καλό θα ήταν να αποκτήσετε ένα σκύλο που ταιριάζει με την προσωπικότητα σας.

Οι σκύλοι που χρειάζονται πολύ άσκηση και ενασχόληση δεν είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Η μειωμένη άσκηση θα έχει επιπτώσεις τόσο στην υγεία όσο και στην συμπεριφορά του σκύλο σας κάτι που δε θέλετε.

Στις παραπάνω φωτογραφίες θα δείτε κάποιες από τις φυλές που είναι κατάλληλες για εσάς, με κάποια στοιχεία για τον χαρακτήρα τους.

Προσοχή. Όταν λέμε πως δεν χρειάζονται πολύ άσκηση δεν ευνοούμε καθόλου. «Μικρή βόλτα» πάει να πει 15 – 20 λεπτά την ημέρα.

φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise Cavalier King Charles Spaniel. Το όνειρό τους θα είναι να βρίσκονται στην αγκαλιά σας και θα προσαρμόσουν την ενέργεια τους στις δικές σας συνήθειες. Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις για άσκηση. Είναι πολύ παιχνιδιάρικα σκυλιά και θα τα λατρέψετε. Το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 9 κιλά.
φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise
Bulldog. Ζυγίζουν από 18 έως 22 κιλά και oi μεγάλες βόλτες δεν είναι αυτό που αγαπούν περισσότερο. Χαλαρά και χωρίς βιασύνες απολαμβάνουν μικρές βόλτες στη γειτονιά, αλλά ποτέ όταν έχει πολύ ζέστη. Τα Bulldog αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις μεγάλες θερμοκρασίες. Ο καναπές και το κλιματιστικό είναι οι αγαπημένοι τους φίλοι.
φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise Chinese Shar Pei. Η αγαπημένη του θέση είναι κάπου μεταξύ του καναπέ και το τζάκι. Μία βόλτα ημερησίως είναι ότι πρέπει για να εκτονώσει την ενέργεια του. Το βάρος του φτάνει τα 28 κιλά.
φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise Chow Chow. Είναι τόσο ενεργητικό όσο μία τεμπέλικη γάτα. Η αγαπημένη του ασχολία θα είναι να φυλάει το σπίτι σας… ξαπλωμένο. Μία χαλαρή βόλτα την ημέρα είναι αρκετή. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 29 κιλά.
φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise French Bulldog. Ιδανική λύση εάν μένετε σε μικρό διαμέρισμα. 15-20 λεπτά βόλτας κάθε μέρα είναι ότι πρέπει για να μείνει ξαπλωμένο δίπλα σας στον καναπέ. Είναι πολύ ευαίσθητα στις μεγάλες θερμοκρασίες. Το βάρος τους κυμαίνεται μεταξύ 10-12 κιλά.
φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise Shih Tzu – Ζυγίζει από 5 έως 7 κιλά. Είναι πολύ καλά σκυλιά συντροφιάς. Μη σας ξεγελάει το μέγεθός τους είναι από τη φύση τους σκυλιά φύλακες και βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή. Μπορούν εύκολα να ζήσουν σε διαμέρισμα και δεν χρειάζονται πολύ άσκηση. Είναι επίσης πεισματάρικα.
φυλές σκύλων Shih Tzu French Bulldog Chow Chow Chinese Shar Pei Cavalier King Charles Spaniel bulldog Bichon Frise Bichon Frise. Μπορεί να έχουν στιγμιαία ξεσπάσματα έντασης αλλά κατά τα άλλα 2 μικρές βόλτες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετές. Ζυγίζουν από 5 έως 10 κιλά. Είναι ευγενικά σκυλιά και απολαμβάνουν μία θέση δίπλα σας στον καναπέ.

petsonly.gr

Shares 153

Σχόλια


Read more:
Close