Μενού

Εισαγγελική έρευνα για τον ακρωτηριασμό κουταβιού στο Λουτράκι

Shares 1K

Λουτράκι κουτάβι Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρήγγειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, να σχηματιστεί δικογραφία και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια το εγκατέλειψε ζωντανό, δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής του Λουτρακίου Κορινθίας.

Το άτυχο ζώο, το οποίο αιμορραγούσε για ώρες το βρήκε τυχαία μια περαστική κυρία, με πρωτοβουλία της οποίας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. Η κτηνίατρος αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στο ζώο για να το απαλλάξει από τους πόνους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά το περιστατικό αυτό, ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής ενέργειας.
enikos.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close