Μενού

ΗΡΩΕΣ! Δείτε 18 Γενναίους πυροσβέστες τη στιγμή που σώζουν τις ζωές διαφόρων ζώων. (Εικόνες)

Shares 4K

ζώα Από όλους όσοι δουλεύουν για να διατηρούν τις κοινότητές μας ασφαλείς, οι πυροσβέστες είναι οι πιο υποτιμημένοι. Αν και συχνά έρχονται αντιμέτωποι με πυρκαγιές, μεγάλο μέρος της δουλείας τους περιλαμβάνει να αναζητούν και να σώζουν.

Για έναν πυροσβέστη, το να βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο είναι κομμάτι της δουλειάς. Δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους, αφού καμιά φορά ξεχνάμε τι κάνουν για να σώσουν τις ζωές των ζώων στις κοινότητές τους.

Όπως θα δείτε, οι πυροσβέστες είναι ανεκτίμητα μέλη της κοινωνίας.

Ένας τυφλός σκύλος με το όνομα Inge διασώστηκε από έναν πυροσβέστη όταν έπεσε από το κατάστρωμα ενός φέρι στη Λίμνη Οντάριο.

ζώα

Ο πυροσβέστης David Tree σταμάτησε για να δώσει νερό σε ένα τραυματισμένο και διψασμένο κοάλα όταν πυρκαγιές θέρισαν την Αυστραλία.

ζώα

Ο Brett Cunniff έσωσε ένα γατάκι μέσα από ένα φλεγόμενο σπίτι και τον ξαναζωντάνεψε υπομονετικά με οξυγόνο.

ζώα

Μια γυναίκα αγκαλιάζει με ευγνωμοσύνη έναν πυροσβέστη που έσωσε με γενναιότητα το σκύλο της, ο οποίος ήταν παγιδευμένος στο φλεγόμενο σπίτι τους.

ζώα

Το αστυνομικό τμήμα του Austin αντέδρασε άμεσα σώζοντας ένα ελάφι που είχε κολλήσει σε ένα σωλήνα. Το ονόμασαν Bambi και το παρέδωσαν σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων.

ζώα

Αυτός ο ευγνώμων σκύλος ευχαριστεί με αγάπη τους πυροσβέστες που έσωσαν με γενναιότητα το σπίτι της από τη φωτιά.

ζώα

Μια τρομαγμένη γάτα γαντζώθηκε από τον γενναίο της διασώστη.

ζώα

Ο πυροσβέστης Cody Knecht χρησιμοποίησε έξυπνα τον ήχο κλήσης του κινητού του, ο οποίος περιελάμβανε ήχους από πάπιες, για να τραβήξει έξω από ένα σωλήνα κάτι παπάκια στη Louisiana.

ζώα

Εδώ είναι ασφαλή.

ζώα

Βρετανοί πυροσβέστες δούλεψαν ασταμάτητα για να σώσουν ένα θηλυκό άλογο από ένα παγωμένο βάλτο.

ζώα

Ο John Cusco, πυροσβέστης από το Connecticut, δίνει σ’ αυτό το αξιαγάπητο κουταβάκι νερό μετά της διάσωσή της από ένα φλεγόμενο διώροφο σπίτι.

ζώα

Αυτοί οι υπομονετικοί και στοργκικοί πυροσβέστες έδωσαν σε όλα αυτά τα χάμστερ οξυγόνο αφού τα έβγαλαν από ένα κτίριο που καιγόταν.

ζώα

Η ευγνωμοσύνη αυτής της γυναίκας για τους πυροσβέστες που έσωσαν την καλύτερη της φίλης δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια.

ζώα

Πυροσβέστες από το Lawrence πήδηξαν σε ένα σκάφος διάσωσης χωρίς δισταγμό για να σώσουν ένα σκύλο που  προσπαθούσε να κολυμπήσει σε μια παγωμένη λίμνη. Όταν βγήκαν στη στεριά, την τύλιξαν μια κουβέρτα για να ζεσταθεί.

ζώα

Αυτοί οι δύο πυροσβέστες, ο Chris Tarantino και ο Matt Pillsbury, άκουσαν το αδύναμο νιαούρισμα από τέσσερα γατάκια χωρίς μητέρα σε ένα παλιό αυτοκίνητο. Όχι μόνο τους έσωσαν τη ζωή, αλλά βρήκαν και σπίτι για τα γατάκια.

ζώα

Αν και δεν είχαν εκπαιδευτεί σ’ αυτό, αυτοί οι πυροσβέστες έσωσαν ένα Labrador από ένα σπίτι που καιγόταν, και την ξαναζωντάνεψαν παρέχοντας αέρα στη μύτη της. Της έσωσε τη ζωή.

ζώα

Πάνω από 60 ζώα σώθηκαν από ένα σπίτι που καιγόταν στο Toledo. Ένα από αυτά είναι αυτό το αξιαγάπητο ιγκουάνα.

ζώα

Το βλέμμα αυτής της γάτας τα λέει όλα.

ζώα

fanpage.gr

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close