Μενού

Ήρωας σκύλος δέχθηκε σφαίρες όταν μπήκε μπροστά από τον 16χρονο ιδιοκτήτη του για να τον προστατέψει από εγκληματίες

Shares 73

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτός ο Γερμανικός Ποιμενικός, ο 2 ετών Rex, το έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο.
Όταν στις 21 Φεβρουαρίου εισέβαλαν ένοπλοι κακοποιοί στο σπίτι του 16χρονου Javier Mercado, ο νεαρός ήταν μόνος του με τον Rex.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά το μεσημέρι στο Des Moines των Η.Π.Α., όταν ο Javier άκουσε ένα θόρυβο και κοίταξε από ένα παράθυρο όπου είδε ένα αυτοκίνητο που δεν αναγνώριζε. “Τότε άκουσα την γυάλινη πόρτα να σπάει,” δήλωσε ο Mercado. “Το κουτάβι μου έτρεξε και άρχισε να γαβγίζει.

Τότε άκουσα μια κραυγή που έλεγε, «το σκυλί με δάγκωσε, πάρτε το σκυλί».

Μόλις συνέβη αυτό, ο Javier κάλεσε την αστυνομία και μπήκε μέσα σε μια ντουλάπα. “Ο Rex ανέβηκε στον τελευταίο όροφο χτυπημένος και ματωμένος,” γράφει η θεία του Javier στο GoFund.

“Σύντομα, οι διαρρήκτες ανέβηκαν στον επάνω όροφο και έψαξαν όλα τα υπνοδωμάτια.

Όταν μπήκαν στο δωμάτιο όπου κρύβονταν ο Javier, ο Rex βγήκε με τη μικρή δύναμη που του είχε απομείνει και έβαλε μπροστά τον εαυτό του, καθώς γνώριζε ότι ο νεαρός ήταν σε κίνδυνο.

“Δυστυχώς πυροβόλησαν το κουτάβι τέσσερις φορές,” είπε η θεία του 16χρονου.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία, οι εγκληματίες είχαν ήδη φύγει. Αφού πέρασε σχεδόν μια ώρα στη ντουλάπα, ο Javier θεώρησε ότι μπορούσε τελικά να βγει.

Στη συνέχεια έλαβε μια κλήση από έναν κτηνίατρο που του έλεγε ότι ο σκύλος του Rex είναι ακόμα ζωντανός. Ωστόσο, ήταν επικίνδυνα τραυματισμένος, αφού δέχθηκε πυροβολισμούς στο λαιμό και τα πόδια του, ενώ έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση.

Ο σκύλος του επιβίωσε, όμως ο Javier ανησύχησε επειδή δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει τους γιατρούς του Rex. Όμως σύντομα, οι φίλοι και η κοινότητα της οικογένειας ξεκίνησαν έναν έρανο για τον Rex με την ονομασία The Hero Dog.

Την Παρασκευή, ο Rex κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία την πρώτη του χειρουργική επέμβαση. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο γενναίος ήρωας θα γίνει τελείως καλά το συντομότερο δυνατόν!

Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος Σκύλος

fanpage

Shares 73

Σχόλια


Read more:
Close