Μενού

Ηράκλειο: Η απίστευτη έκκληση του Αλέξανδρου για τα αδέσποτα: Μη μαζεύετε λεφτά για μένα, αλλά για γιατρό ώστε να στειρώνουμε όλοι μανούλες! (βίντεο)

Shares 566

στείρωση Αδέσποτα Η κινητοποίηση που έχει ξεκινήσει ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να βοηθηθεί η προσπάθεια του Αλέξανδρου Ηλιάδη να περιθάλπει αδέσποτα στο Ηράκλειο, κορυφώνεται και σε αυτήν πλέον μπαίνουν μαζικά και άλλοι άνθρωποι. Ο ίδιος όμως ο Αλέξανδρος δείχνει τον αλτρουισμό του με μια ανάρτηση που έκανε λίγο νωρίτερα στο facebbok, ζητώντας να μη δοθούν στον ίδιο τα χρήματα, αλλά να χρησιμοποιηθούν για ένα γιατρό που θα στειρώνει τα σκυλιά. Και να βοηθηθούν έτσι και άλλοι εθελοντές.

«Σας ευχαριστώ που θέλετε να μαζέψετε χρήματα για μένα όμως θα ήθελα αυτά τα χρήματα που θα μαζέψετε να πάνε σε έναν γιατρό έτσι ώστε εγώ και οι υπόλοιποι εθελοντές εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης να στειρωσουμε έστω μια Μανουλα και να μην ξανά χάσει τα παιδάκια της στο δρόμο», γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο

Σας παρακαλώ μια κοινοποίηση. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Σας ευχαριστώ που θέλετε να μαζέψετε χρήματα για μένα όμως θα ήθελα αυτά τα χρήματα που θα μαζέψετε να πάνε σε έναν γιατρό έτσι ώστε εγώ και οι υπόλοιποι εθελοντές εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης να στειρωσουμε έστω μια Μανουλα και να μην ξανά χάσει τα παιδάκια της στο δρόμο. Η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη για αυτές της Μανούλες και αυτές έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα. Σας παρακαλώ τους εθελοντές εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης αν η προσπάθεια αυτή βοηθήσει να μαζευτούν χρήματα να μπορέσετε να στειρωσετε την Μανούλα που έχετε στην γειτονιά σας και για λίγες μέρες να της δίνετε τα φάρμακα και να την προσέχετε ,μόνο όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε

στείρωση Αδέσποτα
candianews.gr

Shares 566

Σχόλια


Read more:
Close