Μενού

Υπέροχες γάτες σε αργή κίνηση (Εικόνες)

Shares 19

γάτες Μια έκρηξη γούνας και σάλιου σε φωτογραφίες που αποτυπώνουν γάτες σε ασυνήθιστα πορτρέτα.

H φωτογράφος Carli Davidson έγινε internet sensation χάρη στις φωτογραφίες με σκύλους που τίναζαν το κεφάλι τους γεμίζοντας σάλια τα πάντα γύρω τους. Τώρα επέστρεψε με νέο πρότζεκτ, αφιερωμένο στις γάτες. Και ναι – έχουν και αυτές πολλά σάλια…

γάτες

Ο Jaz, ένας γκρι τιγρέ γάτος, φωτογραφήθηκε από την Carli Davidson χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή σε γρήγορο καρέ

γάτες

Μια άτριχη γάτα με το όνομα Binx κουνάει το κεφάλι σκορπώντας σάλια στον αέρα.

γάτες

Μια περσική γάτα με το όνομα Lorax κάνει γκριμάτσες. Οι εικόνες τραβήχτηκαν για το βιβλίο της Carli Davidson, Shake Cats.

γάτες

H γάτα της Davidson η Yushi, κουνάει το κεφάλι της εκτοξεύοντας τρίχες και σάλια.

γάτες

Η Carli Davidson φρόντισε να έχει δύο ειδικούς για την φροντίδα των ζώων σε ετοιμότητα για τη φωτογράφηση ώστε να περιποιηθούν τις γάτες και μετά περίμενε να νευριάσουν και να τιναχτούν, επιτρέποντας της να πάρει το τέλειο πλάνο.

γάτες

Οι γάτες τοποθετήθηκαν σε ένα τραπέζι και ζεσταίνονταν κάτω από τα φώτα του στούντιο. Εδώ ο Aywa, ένας γάτος Περσίας, κουνάει το κεφάλι του.

γάτες

Η Lil Bub βγάζει τη γλώσσα της έξω αφού καθάρισε το αυτί της.

γάτες

H Κέιτι τινάζει το νερό από τα αυτιά της αφού την χάιδεψαν με βρεγμένα χέρια.

γάτες

Για το πρότζεκτ φωτογραφήθηκαν 100 γατάκια- πολλά, όπως αυτό το ανώνυμο τιγρέ γατί, τα βρήκαν σε καταφύγια ζώων.

γάτες

Ο Quincy τινάζει τη γούνα του αφού τον χάιδεψαν με βρεγμένο χέρι. Το Shake Cats είναι το λεύκωμα της Carli που ακολούθησε το Shake Puppies που κυκλοφόρησε πέρσι.  γάτες  Aυτό το μικρό γατάκι ξύνεται με το πίσω του πόδι.

lifo.gr

 

Shares 19

Σχόλια


Read more:
Close