Μενού

Είπε στο χάσκι του πως η βόλτα στο πάρκο τελείωσε και πρέπει να γυρίσουν σπίτι. Προσέξτε τώρα την ΕΠΙΚΗ αντίδραση του σκύλου!

Shares 433

Χάσκι Για πολλούς τετράποδους φίλους μας, το πάρκο είναι ένα μέρος γεμάτο ενθουσιασμό και διασκέδαση. Είναι σημεία όπου πολλά διαφορετικά σκυλιά βρίσκονται μαζί για να παίξουν, να τρέξουν και να κάνουν οτιδήποτε άλλο τους αρέσει να κάνουν!

Ενώ πολλά σκυλιά τελικά κουράζονται και είναι έτοιμα να πάνε σπίτι μετά από λίγο, κάποια απλά δεν χορταίνουν το πάρκο. Όπως αυτό το αξιολάτρευτο χάσκι, όπου κάθε φορά που επισκέπτεται το πάρκο, μαλώνει με τον ιδιοκτήτη του όταν έρχεται η ώρα να φύγουν.

Το όμορφο χάσκι είναι μεγάλο και ενεργητικό. Φαίνεται όμως ότι όση ώρα και να κάτσει στο πάρκο, δεν του αρκεί και του φαίνεται πάντα πάρα πολύ λίγη για τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Αντί να είναι ένα καλό σκυλάκι που ακούει υπάκουα κάθε φορά που η μαμά του λέει ότι ήρθε η ώρα να φύγουν, ξεσπάει σε φωνές! Το απογοητευμένο χάσκι στέκεται σε ένα μέρος και κλαψουρίζει, φωνάζοντας με αγωνία με την ελπίδα ότι θα κάτσουν λίγο ακόμη στο πάρκο!

Το μόνο που τον συγκινεί είναι όταν η αφεντικίνα του, του προσφέρει μία λιχουδιά. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας κλασικής συμπεριφοράς σκύλου, γνωστή ως και «γκρινιάζουμε μέχρι να μας δώσουν κάτι να φάμε«!

Shares 433

Σχόλια


Read more:
Close