Μενού

Υπάνθρωπος απειλεί φιλόζωη με σημείωμα ότι θα βρει το θηλυκό σκυλάκι που φροντίζει «χαμογελαστό»

Shares 194

κακοποίηση σκύλων «Αν δεν το πάρεις από δω θα το βρεις χαμογελαστό, ηλίθια» έγραφε το σημείωμα που άφησε κάποιος ανεγκέφαλος κι επικίνδυνος υπάνθρωπος πάνω από το αυτοσχέδιο σπιτάκι που τοποθέτησε η φιλόζωη Γεωργία Κακουρή μέσα σε άδειο οικόπεδο σε περιοχή της Αθήνας για να προστατεύσει μια σκυλίτσα, η οποία εδώ και δέκα μέρες εμφανίστηκε στη γειτονιά της κι αρνείται να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο σημείο όπου πιθανότατα την παράτησε ο ανεύθυνος «ιδιοκτήτης» της.

 

κακοποίηση σκύλων

 

Η σκυλίτσα, όπως αναφέρει στις «Ιστορίες Αδέσποτων» η Γεωργία Κακούρη, από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο οικόπεδο είναι συνεχώς ξαπλωμένη μέσα στα χορτάρια και δεν έχει γαβγίσει ούτε μια φορά.

Το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στο σπιτάκι της σκυλίτσας που φροντίζει, ανάγκασε τη Γεωργία Κακούρη να μεταφέρει προσωρινά το πλάσμα αυτό σε πιο ασφαλές σημείο όπου δε θα κινδυνεύει από ανήθικους ανθρώπους, όπως ο «ανορθόγραφος συγγραφέας» του σημειώματος που αναμφισβήτητα στερείται το στοιχειώδη ανθρωπισμό.

 

κακοποίηση σκύλων

 

Αν θέλεις να φιλοξενήσεις ή να υιοθετήσεις αυτή την καλοκάγαθη σκυλίτσα ή να συμβάλεις στην κάλυψη των εξόδων για κτηνιατρικές εξετάσεις και στείρωση μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω inbox με την Γεωργία Κακούρη.

istoriesadespoton.gr

Shares 194

Σχόλια


Read more:
Close