Μενού

Ινδονήσιος ζει με μια τίγρη της Βεγγάλης και τα κάνουν όλα μαζί – Ζουν, κοιμούνται, παίζουν και τρώνε μαζί

Shares 253

τίγρης Βεγγάλης Τίγρης Οι περισσότεροι άνθρωποι τρομάζουν μόνο στην εικόνα ενός τίγρη. Αυτός ο Ινδονησίος άντρας, όμως, ζει, κοιμάται και τρώει μαζί με μια τίγρη!

Ο Abdullah Sholeh ζει με τη Mulan, την τίγρη, από τότε που εκείνη ήταν 3 μηνών. Αρχικά, ο Sholeh σκόπευε να φροντίσει το ζώο μέχρι εκείνο να μεγαλώσει και να επανενταχθεί στο φυσικό του περιβάλλον. Ωστόσο, ο 25χρονος φοιτητής, ανέπτυξε μια πολύ καλή σχέση με την τίγρη, τόσο καλή που οι γείτονές του τον φώναζαν “η νταντά της τίγρης.”

7 χρόνια μετά, ο 33χρονος σήμερα Sholeh εξακολουθεί να παίζει με την 7χρονη τίγρη της Βεγγάλης, σαν να ήταν απλά μία τεράστια γάτα με ρίγες. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η 180 κιλών “γάτα” έχει τεράστια νύχια και αιχμηρά δόντια.

τίγρης Βεγγάλης Τίγρης τίγρης Βεγγάλης Τίγρης

“Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα ζώο που έχει το δικό του τρόπο ζωής, όμως είναι ακριβώς όπως μια γάτα. Όταν παίζει μπορεί να γρατζουνίσει και να δαγκώσει, και αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους κινδύνους που έχω να αντιμετωπίσω,” δήλωσε ο Sholeh. “Ήμουν τυχερός, μια μέρα, τα νύχια της Mulan παραλίγο να μου βγάλουν το μάτι.”

τίγρης Βεγγάλης Τίγρης

Ο ρόλος της “νταντάς” δεν είναι ακίνδυνος.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να μάθω το χαρακτήρα της,» δήλωσε ο Ινδονήσιος άντρας, ο οποίος περνά τις μέρες του με το δυνατό αυτό ζώο. «Το να έχω ένα μικρό σημάδι από αυτήν δεν σημαίνει τίποτα για μένα, μια γρατζουνιά ή ένα δάγκωμα είναι πολύ συνηθισμένα.»

Οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, τόσο ιδιαίτερη που τρώνε και κοιμούνται μαζί. Η Mulan τρώει καθημερινά 6kg κοτόπουλο ή κατσικίσιο κρέας, αλλά πολλές φορές, δοκιμάζει από το γεύμα του Sholeh.

«Δοκιμάζει συχνά το φαγητό μου. Αν δεν της αρέσει θα το αφήσει, αλλά αν της αρέσει θα το φάει όλο.»

Η Mulan τρελαίνεται για νουντλς.

 

τίγρης Βεγγάλης Τίγρης τίγρης Βεγγάλης Τίγρης

Οι δύο τους έχουν δεθεί τόσο πολύ που η Mulan ανησυχεί αν ο αγαπημένος της άνθρωπος δεν είναι κοντά της.

«Αν δεν είμαι στο σπίτι, η Mulan θα ψάξει να με βρει, θα ανησυχήσει,» δήλωσε ο Sholeh. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι πάντα μαζί της.»

Shares 253

Σχόλια


Read more:
Close