Μενού

Εικόνες που προκαλούν οργή και ντροπή σε ζωολογικό πάρκο – Δεκάδες έγκλειστα ζώα έλιωσαν στον ήλιο από έλλειψη νερού

Shares 53

ζωολογικό πάρκο Φρίκη και οργή προκαλούν οι εικόνες από το ζωολογικό κήπο την Λωρίδα της Γάζας. Σπάνια ζώα οδηγήθηκαν σε αργό και βασανιστικό θάνατο εξαιτίας της αδιαφορίας του ιδιοκτήτη.

ζωολογικό πάρκο
Η αγριότητα του Μοχάμετ Αουάιντα, του ιδιοκτήτη του πάρκου ξεπέρασε κάθε όριο. Αφού άφησε δεκάδες ζώα να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα κάτω από τον καυτό ήλιο, προχώρησε στην μουμιοποίηση τους,τα έβαλε πίσω στα κλουβιά τους για να τα βλέπουν οι επισκέπτες.

ζωολογικό πάρκο

Τα περισσότερα ζώα βρέθηκαν νεκρά και σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στα κλουβιά τους. Λιοντάρια, τίγρεις, σκαντζόχοιροι, μπαμπουίνοι, ελάφια, χελώνες, στρουθοκάμηλοι, κροκόδειλοι και μαϊμούδες έλιωναν για μέρες κάτω από τον ήλιο.

ζωολογικό πάρκο

Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος, σύμφωνα με την  Daily Mail, εδρεύει στο South Forest Park και από το 2007 είναι υπό την ευθύνη του Μοχάμετ Αουάιντα.

ζωολογικό πάρκο
Ο πόλεμος και οι συνεχείς επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας οδήγησαν στην εγκατάλειψη των ζώων τα οποία έσβησαν μετά από μέρες πείνας και δίψας. Ο Αουάιντα έσπευσε να αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν ευθύνεται ο ίδιος γι’ αυτήν την καταστροφή, αλλά ο πόλεμος μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

ζωολογικό πάρκο

Shares 53

Σχόλια


Read more:
Close