Μενού

Ιδιοκτήτης πέθανε από τα γέλια όταν έμαθε ότι ο σκύλος του «απέκτησε» τα νέα δόντια του

Shares 153

Σκύλος δόντια Ο ιδιοκτήτης αυτού του άτακτου σκύλου που ακούει στο όνομα Πανδώρα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, όταν είδε τι ξέθαψε ο σκύλος του από την πίσω αυλή και το έβαλε στο στόμα του.

“Δεν μπορούσα να δω τι ήταν, οπότε της είπα να μπει μέσα. Όταν σήκωσε το κεφάλι της, κόντεψα να πεθάνω από το γέλιο”, ανέφερε ο Λούκας Άλβες Μαγκαλχάες από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ήταν μια οδοντοστοιχία! Η Πανδώρα, μια σκυλίτσα που είχε διασωθεί, είναι γνωστή για την αγάπη της για το σκάψιμο, αλλά το καινούργιο της εύρημα είναι το κάτι άλλο.

“Πριν από μένα ζούσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι και μάλλον είναι δική τους. Μπορεί να άλλαξαν οδοντοστοιχίες και να έθαψαν αυτή στην πίσω αυλή.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, γιατί ξέρω ότι δεν είναι δική μας.” Ο Λούκας αφού έβγαλε τον σκύλο μερικές φωτογραφίες με το πιο ωραίο χαμόγελο του κόσμου της έβγαλε την οδοντοστοιχία. Σε ευχαριστούμε Πανδώρα που μας έφτιαξες την μέρα!

Ο ιδιοκτήτης της Πανδώρας δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, όταν είδε τι είχε ξεθάψει ο σκύλος του από την πίσω αυλή.

Σκύλος δόντια

“Στην αρχή δεν μπορούσα να δω τι ήταν, οπότε της είπα να μπει μέσα.”

Σκύλος δόντια

“Όταν της σήκωσα το κεφάλι, κόντεψα να πεθάνω από το γέλιο.” Είχε μια οδοντοστοιχία στο στόμα της.

Σκύλος δόντια

“Πριν από μένα ζούσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι και μάλλον είναι δικό τους.”

Σκύλος δόντια

Πόσο αστείο και αηδιαστικό ταυτόχρονα…Σε ευχαριστούμε Πανδώρα που μας έφτιαξες την μέρα!

Σκύλος δόντια

Πηγή: tilestwra.com

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 153

Σχόλια


Read more:
Close